text.skipToContent text.skipToNavigation

Iskorišteno:

 /1000

Traje još:

Promo kodovi!

Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike! Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca.

Kako ne biste propustili priliku predlažemo da se odmah prijavite na naš newsletter i poslat ćemo vam promo kodove. Čekaju vas i mnoge druge ekskluzivne pogodnosti!

*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Vrijedi na cijeli asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave.
*Vrijede od 12.8.u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Prijavljeni ste na naš Newsletter i niste dobili promo kodove?

Pogledajte mapu neželjene pošte da nisu tamo zalutali.
Ako nisu tamo, bez brige, samo se javite našoj super brzoj korisničkoj podršci koja je uvijek spremna pomoći.

Ne propustite!

Sve za školu: 20% popusta na školski pribor uz kod PRIBOR205% popusta uz kod: JOKER5  na sve Samsung,Xiaomi, Honor i Motorola mobiteleVruća ljetna ponuda - do 35% popusta na kućanske aparateSuper cijene HP laptopaProduži ljeto uz velike popuste - bazeni i bazenska oprema do 50% popustaTCL QLED TVRing električni romobil nejjeftiniji na tržištuHisense klima uređaji - Kod kuće kao u prirodi  dodatnih 5% popusta Ljetne gumeAkcijski udar na zalihe alata 10% popusta uz kod ALATI10