text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Bijela kuća 21054ID EK000322458

LEGO Architecture Bijela kuća 21054ID: EK000322458

Cijena
829,90 kn
Uživajte u slaganju prave američke ikone: Bijele kuće. Odmorite se od svakodnevnog stresa i napunite baterije dok slažete detaljan arhitektonski model od LEGO kocaka. Ovaj projekt slaganja zadržat ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uživajte u slaganju prave američke ikone: Bijele kuće. Odmorite se od svakodnevnog stresa i napunite baterije dok slažete detaljan arhitektonski model od LEGO kocaka. Ovaj projekt slaganja zadržat će vašu pozornost, a možete mu se posvetiti svaki put kada imate vremena. Kada završite, dobit ćete sjajan ukras za kuću ili ured.

• Model Bijele kuće (21054) za izlaganje iz serije LEGO® Architecture predivno prikazuje neoklasični dizajn i sjaj svjetski poznate palače u kojoj su živjeli svi predsjednici Sjedinjenih Američkih Država od 1800.
• Uživajte u LEGO® kompletu za slaganje s detaljima kao što su Izvršna rezidencija, Zapadno krilo, Istočno krilo i kolonade koje povezuju dijelove Bijele kuće te ružičnjak i vrt Jacqueline Kennedy.
• Model se može jednostavno podijeliti na 3 dijela za još bolji pregled arhitektonskih detalja. Tu je i LEGO® kocka s natpisom „Bijela kuća” kako bi model, koji će biti tema mnogih razgovora, bio potpun.
• Ako ste ikad bili u Bijeloj kući na adresi Pennsylvania Avenue 1600, Washington DC ili oduvijek sanjate o tome, volite putovanja, arhitekturu, povijest i dizajn, ovaj je kreativni komplet za slaganje savršen za vas.
• Model za slaganje iz serije LEGO® Architecture visok je 11 cm, širok 47 cm, a dubok 20 cm, što je sjajna veličina ako ga želite izložiti kod kuće ili u uredu. Može biti i odličan poklon za kreativne prijatelje.
• Baterije nisu potrebne, elegantni projekt za samostalnu izradu sastoji se od slaganja Bijele kuće od LEGO® kocaka i zahtijeva vašu potpunu koncentraciju, pa ćete biti opušteni i osvježeni kada završite.
• Sadrži jasne upute, pa čak i novi pripadnici svijeta LEGO® mogu sigurno slagati, a uz njih dolazi i brošura s pričom o Bijeloj kući (Samo na engleskom jeziku. Preuzmite tekst na drugim jezicima sa stranice LEGO.com/architecture).
• Komplet za slaganje za odrasle dio je kolekcije LEGO® modela koji inspiriraju jer su oblikovani za vas, izbirljive kreativce, dok tražite sljedeći projekt za izradu.
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su skladne, kompatibilne i da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke i dijelovi prolaze strogo testiranje kako bi svi kompleti za slaganje ispunjavali najviše standarde sigurnosti i kvalitete, što znači da je minijaturni model Bijele kuće i čvrst i lijep.

Set sadrži 1483 dijela.
Preporučena dob: 18+ godina.
Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture