text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Tokio 21051ID EK000322470

LEGO Architecture Tokio 21051ID: EK000322470

Cijena
419,00 kn
Prikažite živopisne boje japanskog glavnog grada u kompletu za slaganje LEGO Architecture Tokio. Uživajte u slaganju znamenitosti pune detalja: Tokijsko nebesko drvo, toranj Tokyo, toranj Mode Gaku...  Saznaj više

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Prikažite živopisne boje japanskog glavnog grada u kompletu za slaganje LEGO Architecture Tokio. Uživajte u slaganju znamenitosti pune detalja: Tokijsko nebesko drvo, toranj Tokyo, toranj Mode Gakuen Cocoon, Tokyo Big Sight, park Chidorigafuchi pun stabala trešnje i križanje Shibuya. Kombinirajte ih na postolju i napravite model za izlaganje koji privlači poglede i donosi vedrinu u svaki dom ili ured.

• Složite upečatljivi LEGO® Architecture Tokio kao suvenir za odrasle, modele slavnih zgrada i znamenitosti pune autentičnih detalja te pokažite svoju ljubav prema tom živom gradu.
• Kolekcionarski komplet za slaganje sadrži modele tornja Tokio, tornja Mode Gakuen Cocoon, centra Tokyo Big Sight, Tokijskog nebeskog drveta, parka Chidorigafuchi, križanja Shibuya i druge elemente za slaganje koji će probuditi uspomene.
• Model za stol kod kuće ili u uredu sadrži postolje s pločicom s imenom „Tokyo”. Saznajte više o Tokiju i dizajneru modela u brošuri (samo na engleskom jeziku. Preuzmite tekst na drugim jezicima sa stranice LEGO.com/architecture.)
• Čak i novi LEGO® arhitekti mogu uživati u ovom jednostavan arhitektonskom modelu za slaganje, a osim toga, sjajan je kreativni poklon s japanskom temom za odrasle od 16 godina i starije koji su bili u Tokiju, sanjaju o putu onamo ili žive / živjeli su ondje.
• Horizont za slaganje visok je više od 28 cm, širok 27 cm, a dubok 10 cm. Ne treba vam mnogo prostora za njegovo izlaganje, ali žive boje i autentični detalji privući će pozornost svih prolaznika!
• Baterije nisu potrebne, arhitektonski model za slaganje za odrasle sadrži model izrađen isključivo od LEGO® kocaka, čije slaganje oslobađa od stresa i opušta. Zaboravite sve brige, isključite se i složite predivan model za izlaganje!
• Razmišljate o kupnji ovog jedinstvenog poklona s horizontom Tokija nekomu tko nikad prije nije imao LEGO® komplete? Nema problema. U kompletu su jednostavne tiskane upute za slaganje. Igra počinje čim otvorite kutiju!
• Kolekcionarski modeli legendarnih znamenitosti i gradskih horizonata iz serije LEGO® Architecture savršeni su za izlaganje i nude razna vrijedna iskustva slaganja svima koje zanimaju arhitektura, putovanja, povijest i dizajn.
• LEGO® kompleti igračaka ispunjavaju najviše standarde industrije, pa možemo zajamčiti da su skladni, kompatibilni te da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke ispitane su na sve načine koje možete zamisliti kako bi svi kompleti za slaganje iz serije LEGO Architecture ispunjavali najviše standarde sigurnosti, a model Tokija čvrst je koliko i predivan te može poslužiti kao suvenir.

Set sadrži 547 dijelova.
Preporučena dob: 16+ godina.
Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture