text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Classic Širom svijeta 11015ID EK000386888

LEGO Classic Širom svijeta 11015ID: EK000386888

419,00 kn
Cijena
369,00 kn
Neka dječja kreativnost obiđe svaki kutak svijeta u kompletu igračaka iz serije LEGO® Classic. Djeca dobivaju 15 poticajnih ideja za slaganje, osmišljenih po uzoru na poznate životinje i objekte iz...  Saznaj više

Dostavljamo već od 28.01.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Neka dječja kreativnost obiđe svaki kutak svijeta u kompletu igračaka iz serije LEGO® Classic. Djeca dobivaju 15 poticajnih ideja za slaganje, osmišljenih po uzoru na poznate životinje i objekte iz cijelog svijeta, od afričkog lava i palme do australskog klokana sa slatkim mladuncem te plakat s kontinentima odakle potječu svi modeli. Mogu sastaviti što god požele jer komplet sadrži 950 LEGO elemenata.• Upoznajte djecu s nekima od najpoznatijih životinja i predmeta u kompletu igračaka LEGO® Classic Širom svijeta (11015), koji sadrži i 15 poticajnih modela za djecu od 4 godine i stariju.
• Sastavite model bjeloglavog orla, kaktusa, papige, malog krokodila, orke, lava, palme, žirafe, crvenog autobusa, klokana s mladuncem, smeđeg medvjeda, azijske kuće, pingvina s mladuncem, ribe, jedrenjaka i aviona.
• Djeca će uživati u slaganju i igri uz 15 zabavnih ideja za modele u ovom kompletu igračaka. A uz šarenu zidnu kartu mogu saznati s kojeg kontinenta dolaze sve životinje i biljke koje slože.
• Kreativna igračka za slaganje sjajan je božićni ili rođendanski poklon ili dar za bilo koji dan za nove LEGO® graditelje i djecu koja žele proširiti kolekciju LEGO kocaka.
• Sadrži 950 originalnih LEGO® elemenata, pa djeca mogu sastaviti sve što zamisle! Mogu i kombinirati kocke i dijelove s drugim LEGO kompletima za još više zabave.
• U kutiji se nalaze 4 vrećice s kockama, a u svakoj su LEGO® elementi potrebni za slaganje 3 – 4 cijela modela. Samo odaberite, otvorite vrećicu i neka kreativna zabava počne!
• Za svaki model dobivate jednostavan priručnik za slaganje, pa čak i novi graditelji mogu osjetiti ponos i radost kada sastave vlastite LEGO® igračke.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Classic puni su ideja i nadahnuća za otvorenu kreativnu igru. Razvoj dječje kreativnosti i rješavanja problema nikad nije bio tako zabavan!
• LEGO® igračke ispunjavaju stoge standarde industrije za kvalitetu još od 1958. Skladne su, kompatibilne i zabavne za slaganje.

Set sadrži: 950 dijelova
Preporučena dob: 4+ godina

Tip proizvoda LEGO Classic
Brand LEGO®
Dobna Granica 4+
Namijenjeno za Dječake
Tema Classic