text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Kreativni okviri za slike 41914ID EK000322467

LEGO DOTS Kreativni okviri za slike 41914ID: EK000322467

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava
Kupko dijeli bonove za popust. Saznajte više.
Akcija traje od 14.1. u 9h do 17.1.2022. u 9h ili do isteka zaliha za prvih 1.000 kupaca.

169,90 kn
Cijena
129,00 kn
Pokaži svoje omiljene stvari u fora kreativnim okvirima za slike! Složi i ukrasi okvire, a onda ih postavi i izloži crteže, umjetnička djela ili fotografije. Okviri se mogu spojiti na različite nač...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pokaži svoje omiljene stvari u fora kreativnim okvirima za slike! Složi i ukrasi okvire, a onda ih postavi i izloži crteže, umjetnička djela ili fotografije. Okviri se mogu spojiti na različite načine ili stajati svaki u svom kutku sobe. Pronađi nadahnuće za dizajn na listu s uputama i idejama ili smisli svoje ideje za ukrašavanje. Ukrašavaj ih i mijenjaj ukrase, jednostavno je i zabavno! #dotyourworld

• Potaknite ljubav svojeg djeteta prema rukotvorinama kompletom LEGO® DOTS (41914) Kreativni okviri za slike, koji sadrži 3 okvira i odabrane pločice. Igra počinje sastavljanjem okvira za slike, ravno s podloge!
• Djeca mogu vježbati kreativne vještine dok ukrašavaju okvire za slike kako je prikazano na pakiranju i listom s idejama koji dolaze u kompletu ili smišljaju vlastite uzorke. Okviri mogu stajati zasebno ili biti spojeni.
• Raznobojne pločice dio su kompleta za zabavne rukotvorine. Djeca mogu dodati pločice iz drugih kompleta iz serije DOTS ili iz kompleta Dodatne TOČKICE – serija 2 (41916) kako bi ukrasila okvire tako da se slažu s ostalim ukrasima u sobi!
• Svi obožavatelji umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj kreativni komplet. Podesivi okviri i šarene ukrašene pločice sjajan su poklon za Božić, rođendan ili bilo koju prigodu za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Maleni su i stvoreni za stvarnu upotrebu. Najveći je okvir visok više od 11 cm, a širok 7 cm, pa je praktični komplet za izradu okvira savršen za početnike u svijetu ručnog rada koji mogu vježbati smišljanje dizajna, a onda izložiti omiljenu verziju.
• Dječja mašta pokreće nesputane ideje za rukotvorine! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina samostalne igre, a usto mogu osjetiti radost kada potpuno sami stvore nešto novo.
• Otvorite pakiranje i neka kreativna zabava počne. Djeca mogu sastaviti okvire uz jednostavne upute, a onda pronaći nadahnuće za njihovo ukrašavanje. Spremanje i razvrstavanje mačji su kašalj jer u kompletu dolazi podloga za zatvorenu pohranu.
• Poklonite djeci mogućnost stvaranja rukotvorina uz igračke iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje.
• LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 398 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS