text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Kutija za nakit 41915ID EK000322464

LEGO DOTS Kutija za nakit 41915ID: EK000322464

169,90 kn
Cijena
139,00 kn
Spremi svoje blago sa stilom uz elegantnu kutiju za nakit koja se može zaključati! Sastavi kutiju, a onda je ukrasi i stvori uistinu jedinstvenu kreativnu sitnicu koji će krasiti tvoju sobu. Pronađ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Spremi svoje blago sa stilom uz elegantnu kutiju za nakit koja se može zaključati! Sastavi kutiju, a onda je ukrasi i stvori uistinu jedinstvenu kreativnu sitnicu koji će krasiti tvoju sobu. Pronađi nadahnuće za dizajn na listu s uputama i idejama ili osmisli svoje modele. Čuvaj omiljeni nakit i tajno blago na zaštićenom mjestu uz sigurni mehanizam zaključavanja. Možeš li pokazati kreativnost? #dotyourworld

• Omogućite svojem djetetu da istraži svoju ljubav prema kreativnim rukotvorinama uz komplet LEGO® DOTS Kutija za nakit (41915). Sve se površine mogu ukrasiti, pa se djeca mogu zabaviti dok ukrašavaju i mijenjaju ukrase na kutiji za nakit.
• Djeca mogu razvijati vještine izražavanja u različitim smjerovima dok ukrašavaju zabavnu kutiju za nakit tako da prate ideje za uzorak iz kompleta LEGO® DOTS (41915) ili smisle vlastiti, svježi izgled.
• Igra počinje sastavljanjem slatke kutije za nakit. Djeca mogu kombinirati pločice s drugim kompletima iz serije DOTS, uključujući komplet Dodatne TOČKICE - serija 1 (41908) kako bi se kutija potpuno uklopila u stil njihove sobe!
• Svi obožavatelji samostalne izrade ili umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj komplet za ručni rad za djecu. Kutija za nakit i raznobojne pločice sjajan su poklon za Božić, rođendan ili bilo koju prigodu za djecu od 6 godina i stariju.
• Kutija za nakit viša je od 3 cm, široka 12 cm, a duboka 14 cm, zajedno s pločicama za ukras, što je savršena veličina za dječju sobu. Kreativni komplet za rukotvorine savršen je mlade dizajnere, koji sada imaju mjesto za čuvanje nakita.
• Zabava i kreativnost traju beskrajno jer ih pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina samostalne igre i rješavanja problema, a usto djeca mogu osjetiti radost kada potpuno sama stvore nešto novo.
• Komplet za samostalnu izradu i kreativnu igru. Uz jednostavne upute sastavljanje kutije za nakit mačji je kašalj, a na listu s idejama nalazi se nadahnuće za ukrašavanje. Spremanje i razvrstavanje mačji su kašalj jer u kompletu dolazi podloga za zatvorenu pohranu.
• Poklonite djeci mogućnost stvaranja rukotvorina uz komplete iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet s kutijom za nakit donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje.
• LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 374 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS