text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Ljetni ugođaj – višedijelni komplet 41937ID EK000386900

LEGO DOTS Ljetni ugođaj – višedijelni komplet 41937ID: EK000386900

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 1.7. u 9h do 4.7.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
209,00 kn
Otkrij zabavan svijet serije LEGO® DOTS! Za početak napravi fora narukvicu ukrašenu ljetnim bojama. Dizajniraj i stavi privjesak s likom strašnog lava na torbu, odjeću ili gdje god poželiš. Napravi...  Saznaj više

Dostavljamo već od 05.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 1.7. u 9h do 4.7.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca
Otkrij zabavan svijet serije LEGO® DOTS! Za početak napravi fora narukvicu ukrašenu ljetnim bojama. Dizajniraj i stavi privjesak s likom strašnog lava na torbu, odjeću ili gdje god poželiš. Napravi jedinstven okvir za slike pa stavi svoju omiljenu fotku u njega i izloži ga na zid. Zatim napravi i dizajniraj savršeni držač za olovke u obliku kaktusa da ukrasi tvoju sobu. #dotyourworld

• Potaknite dječju kreativnost uzbudljivim kompletom LEGO® DOTS Ljetne vibracije – višedijelni komplet (41937) i pomozite im da izgrade samopouzdanje dok se koriste dizajnerskim vještinama na različitim zabavnim predmetima.
• Kreativan stil na vidjelo! Djeca mogu razvijati vještine izražavanja osobnosti dok ukrašavaju različite predmete u kompletu tako da prate ideje za uzorak iz kompleta ili smisle vlastite.
• Što je u ladici? Komplet sadrži podesivu svjetloplavu narukvicu, privjesak u obliku lava, okvir za slike s elementom za vješanje i držač za olovke u obliku kaktusa s pomičnim rukama te mnogo šarenih pločica.
• Djeca koja vole umjetnost i rukotvorine obožavat će komplet Ljetne vibracije – višedijelni komplet. Zbog podesivih elemenata i zabavnih boja savršen je kreativni poklon za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Modni dodatak, ukras, pomagalo. Kaktus je visok više od 12 cm, a širok 6 cm, pa je uzbudljiva igračka za kreativnu izradu savršena za mlade dizajnere koji mogu vježbati dizajniranje kada god požele.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Višedijelni komplet u vlastitoj ladici za pohranu pomaže u izgradnji dječjeg samopouzdanja i kreativnih vještina kroz zabavu.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu izraziti osobnost i razviti maštu ukrasima ili nakitom koje sama izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 441 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS