text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Mnogo DOTS dijelova 41935ID EK000386919

LEGO DOTS Mnogo DOTS dijelova 41935ID: EK000386919

Cijena
129,00 kn
Uroni u svijet pločica DOTS duginih boja! Pusti mašti na volju te ukrašavaj i mijenjaj komplete DOTS na fora nove načine. Možeš se igrati raznim bojama i oblicima pločica. Sve pločice mogu se kombi...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.06.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uroni u svijet pločica DOTS duginih boja! Pusti mašti na volju te ukrašavaj i mijenjaj komplete DOTS na fora nove načine. Možeš se igrati raznim bojama i oblicima pločica. Sve pločice mogu se kombinirati sa svim drugim kompletima DOTS (prodaju se zasebno), pa možeš mijenjati dizajn kada i kako god želiš. Osmisli neograničen broj uzoraka i dosegni novu razinu rukotvorina! #dotyourworld

• Razveselite djecu velikim kompletom za rukotvorine LEGO® DOTS Mnogo DOTS dijelova (41935) i potaknite ih da pokažu kreativnost dok razvijaju dizajnerske vještine i stvaraju jedinstvene uzorke.
• Pomozite djetetu da razvije kreativne vještine s više od 1000 pločica u bogatoj paleti prekrasnih boja, od kojih se neke prvi put pojavljuju u kompletima DOTS.
• Što je u kutiji? Samo čiste, veličanstvene, raznobojne pločice DOTS! Djeca dobivaju 44 različite vrste pločica DOTS i mnogo inspiracije, pa mogu ukrasiti narukvice, ukrase u sobi ili druge LEGO® komplete.
• Djeca koja vole umjetnost i rukotvorine obožavat će kutiju Mnogo DOTS dijelova (41935). Pločice mogu obogatiti sve grupne kreativne aktivnosti te su savršen blagdanski poklon za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS (prodaju se zasebno). Kutija obojenih i ukrašenih pločica pomaže u izgradnji dječjeg samopouzdanja i kreativnih vještina kroz zabavu.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu izraziti osobnost i razviti maštu nakitom ili ukrasima koje sama izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 1040 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS