text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Narukvice čudovišta 41923ID EK000366622

LEGO DOTS Narukvice čudovišta 41923ID: EK000366622

Cijena
39,00 kn
Uredi i podijeli strašno fora nakit uz Monster narukvice! Postavi tanke narukvice na ravnu podlogu i stavi svijetle pločice u boji na njih. Dodaj preslatke pločice čudovišta na kreativne načine tak...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uredi i podijeli strašno fora nakit uz Monster narukvice! Postavi tanke narukvice na ravnu podlogu i stavi svijetle pločice u boji na njih. Dodaj preslatke pločice čudovišta na kreativne načine tako da odaju tvoj stil, a onda stavi narukvice i pokaži jedinstvenu osobnost svijetu!
Vrijeme za promjenu? Preoblikuj narukvice u skladu s raspoloženjem ili ih mijenjaj i podijeli s prijateljima ili obitelji! #dotyourworld

• Iznenadite dijete koje voli čudovišta jezivo zabavnim kompletom za rukotvorine LEGO® DOTS Monster narukvice (41923) i uvedite ga u dizajnersko putovanje bez kraja.
• Strašno fora nakit za pokazivanje! Djeca mogu vježbati dizajnerske vještine dok ukrašavaju nakit, s 2 podesive narukvice i 32 šarene pločice. Igra počinje čim otvore vrećicu!
• Komplet je sjajan za brzo pokazivanje kreativnosti kada je sam. No djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TOČKICE ako žele obogatiti modele fora novim idejama.
• Svi ljubitelji kreativnosti i rukotvorina uživat će u ovom kompletu koji se prilagođava. Izdržljive narukvice i raznobojne ukrašene pločice zabavan su dar za praznike ili iznenađenje za djecu od 6 godina i stariju.
• Male, zabavne i potpuno prijenosne. Obje su narukvice duge više od 20 cm, pa djeca imaju mnogo prostora za pokazivanje kreativnosti.
• Otvorite vrećicu i odmah možete početi ukrašavati narukvicu. Ideje na ambalaži vrlo su jednostavne, pa mladi dizajneri mogu brzo početi stvarati. Što će prvo smisliti?
• Fora kompleti iz serije LEGO® DOTS primjer su slobodne kreativnosti. Djeca mogu odmah početi ukrašavati malene narukvice te razvijati maštu i samopouzdanje kroz zabavu.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca se mogu igrati bez ograničenja i bez straha izraziti osobnost nakitom ili ukrasima koje sami izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 34 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS