text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Narukvice pustolovina 41918ID EK000366592

LEGO DOTS Narukvice pustolovina 41918ID: EK000366592

59,00 kn
Cijena
39,00 kn
Opremi se fora narukvicama i kreni u pustolovinu s najboljim prijateljima! Otvori vrećicu, položi jednostruke narukvice na ravnu površinu i dodaj lude, raznobojne pločice. Nadahnuće za dizajn ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Opremi se fora narukvicama i kreni u pustolovinu s najboljim prijateljima! Otvori vrećicu, položi jednostruke narukvice na ravnu površinu i dodaj lude, raznobojne pločice.
Nadahnuće za dizajn potraži na pakiranju ili osmisli vlastiti uzorak. Dodaj različite moderne, urbane i prirodne pločice koje odgovaraju tvojoj osobnosti ili osobnosti tvojih prijatelja, a onda ponosno nosite jedinstvene narukvice.
Skroz kul! #dotyourworld

• Počastite mladog dizajnera zabavom izrade slatkih narukvica prijateljstva u kompletu LEGO® DOTS Narukvice Pustolovina (41918) s 2 podesive narukvice i 32 pločice. Igra počinje kada otvorite vrećicu!
• Gomila fora ideja za dizajn! Djeca mogu razvijati osjećaj za izražavanje osobnosti dok ukrašavaju i dijele podesive narukvice tako da prate uzorke iz kompleta ili smisle svoj jedinstveni izgled.
• Raznobojne se pločice mogu kombinirati s drugim kompletima za kreativnu zabavu s prijateljima. Djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TOČKICE - serija 2 (41916) ako žele obogatiti komplet za izradu narukvica.
• Svi obožavatelji samostalne izrade ili umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj kreativni komplet. Narukvice i šarene ukrašene pločice sjajan su poklon za Božić, blagdan ili bilo koju prigodu za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Mala i prijenosna igračka. Narukvice su duge više od 20 cm od vrha do dna, pa je ovaj zabavni komplet za izradu narukvica sjajan za mlade dizajnere koji žele vježbati dizajniranje i dijeliti ili nositi omiljene kreacije.
• Zabava i kreativnost traju beskrajno jer ih pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina kreativnog slaganja, a usto djeca mogu osjetiti radost kada potpuno sama stvore nešto novo.
• Otvorite vrećicu i neka zabava počne ukrašavanjem narukvica. Uz jednostavne ideje dizajniranje je mačji kašalj, pa djeca mogu biti ponosna kada sasvim sama naprave jedinstven dodatak, a usto se ludo i kreativno zabave.
• Poklonite djeci mogućnost stvaranja rukotvorina uz komplete iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet za izradu narukvica donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje.
• LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 34 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS