text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Ledeni dvorac Snježnog kraljevstva 10899ID EK000335770

LEGO DUPLO Ledeni dvorac Snježnog kraljevstva 10899ID: EK000335770

Cijena
369,00 kn
Pridružite se Disneyjevim Elzi, Ani i Olafu u ledenom dvorcu iz filma Snježno kraljevstvo i podijelite trenutke maštovite igre i dragocjene faze napretka sa svojim predškolskim djetetom. Dok se mal...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pridružite se Disneyjevim Elzi, Ani i Olafu u ledenom dvorcu iz filma Snježno kraljevstvo i podijelite trenutke maštovite igre i dragocjene faze napretka sa svojim predškolskim djetetom. Dok se mališani igraju s omiljenim likovima iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo, razvijaju jezične i fine motoričke vještine te razvijaju društvenu i emocionalnu svijest. Razgovarajte o Elzinu odnosu sa sestrom Anom. Uživajte u kreativnoj zabavi sa snjegovićem Olafom. Raznobojna svjetleća kocka obasjava dvorac kada pritisnete gumb, pa vi i vaš mališan možete beskrajno uživati u glumi scena iz filma Snježno kraljevstvo i smišljati vlastite priče u čarobnom okružju Elzina ledenog dvorca.

• Sadrži 3 LEGO® DUPLO® figure: Anu, Elzu i Olafa.
• Disneyjev ledeni dvorac sadrži tobogan, stol, stolice i kuhinjsku opremu. Posebna svjetlosna kocka koju možete paliti i gasiti gumbom obasjava dvorac raznobojnim svjetlom.
• Pomozite djetetu da usvoji osnovne vještine slaganja i razvije fine motoričke vještine dok slaže i premješta kocke u beskrajnoj maštovitoj igri.
• Igračke za slaganje za malu djecu osmišljene su tako da potaknu djecu na igru uloga i pričanje priča kako bi razvili jezične, socijalne i emocionalne vještine.
• Ledeni dvorac iz Disneyjeva Snježnog kraljevstva visok je više od 28 cm, širok 19 cm, a dubok 16 cm.

Set sadrži 59 dijelova.
Preporučena dob: 2+ godina.
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 2+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO Princess TM