text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Modularna igraonica 10929ID EK000322460

LEGO DUPLO Modularna igraonica 10929ID: EK000322460

Cijena
429,00 kn
Otvorena kućica za lutke kojoj se može pristupiti savršena je za igru u društvu. Poučite djecu o svakodnevnom životu, o kuhanju, vremenu za obroke i rutini spavanja. Komplet sadrži poznate detalje,...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Otvorena kućica za lutke kojoj se može pristupiti savršena je za igru u društvu. Poučite djecu o svakodnevnom životu, o kuhanju, vremenu za obroke i rutini spavanja. Komplet sadrži poznate detalje, figure mame, tate i djeteta te psa i medvjedića, pa možete podijeliti mnogo čarobnih trenutaka.
Ako želite još više zabave, pretvorite glavnu kuću u kuću s tornjem, a onda ponovno u obiteljsku kuću!

• Uz jednostavni 3-u-1 komplet s otvorenom kućicom za lutke kojoj se može pristupiti mala djeca razvijaju fine motoričke, društvene i emocionalne vještine dok sastavljaju, igraju se, preuređuju i ponovno se igraju.
• Raznolika kućica za lutke ima kuhinju, dnevnu sobu, kupaonicu i spavaću sobu. Puna je realističnih detalja, kao što je hladnjak koji se može otvoriti. Sadrži figure mame, tate, djeteta, psa i medvjedića te mnogo zabavnih dodataka.
• Poučite djecu o svakodnevnom životu, o kuhanju, vremenu za obroke i rutini spavanja. Pretvorite ju u kuću s tornjem, a onda ponovno u obiteljsku kuću! Zabavite se u čarobnoj igri uloga dok zajedno istražujete mogućnosti igre.
• Djeca će uživati u glumi maštovitih priča uz 3-u-1 kućicu za lutke. Ovaj izvrsni poklon za djecu od 2 godine i stariju daje im mnogo mogućnosti istraživanja, otkrivanja i učenja.
• Glavna kućica za lutke visoka je više od 36 cm, široka 39 cm, a duboka 10 cm. Da biste još proširili mogućnosti igre, kombinirajte ovaj raznoliki komplet za igru s drugim kompletima za igru iz serije LEGO® DUPLO®.
• Pokreće ih dječja mašta! Igračka za aktivnu igru bez baterija potiče razvoj dječjih kreativnih i praktičnih vještina te mašte, a usto mogu napraviti nešto zabavno sasvim sami.
• Otvorite kutiju 3-u-1 kućice za lutke i možete odmah početi slagati, igrati se i učiti. U jednostavnim uputama roditelji i djeca mogu pronaći ideje i nadahnuće za uživanciju dok ste rekli keks.
• Uvedite predškolsku djecu u učenje kroz kreativnu igru bez ograničenja koja inspirira mlade umove. Kompleti za igru iz serije LEGO® DUPLO® sadrže poznate scene, zabavne likove i elemente koje je jednostavno uzeti, pa su savršene igračke za razvoj male djece.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da ih mali prsti mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, grizemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® DUPLO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 129 dijelova.
Preporučena dob: 2+ godine.
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 2+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO Town