text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Smetlarski kamion i kante za reciklažu 10945ID EK000386884

LEGO DUPLO Smetlarski kamion i kante za reciklažu 10945ID: EK000386884

159,00 kn
Cijena
139,00 kn
Mališani mogu mnogo toga naučiti dok se igraju kompletom igračaka za recikliranje i brojne druge aktivnosti. Mogu vježbati prepoznavanje boja tako da stave vreće u odgovarajuće kante, razvijati fin...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Mališani mogu mnogo toga naučiti dok se igraju kompletom igračaka za recikliranje i brojne druge aktivnosti. Mogu vježbati prepoznavanje boja tako da stave vreće u odgovarajuće kante, razvijati fine motoričke vještine dok dižu i spuštaju poklopce te voze smetlarski kamion, proširiti maštu kroz neograničenu igru pretvaranja te usvojiti ekološke navike koje će trajati cijeli život.

• LEGO® DUPLO® Town Smetlarski kamion i kante za reciklažu (10945) šaren je i raznovrstan komplet igračaka pun elemenata i zabavnih aktivnosti za poticanje na učenje kroz igru.
• Sadrži 2 DUPLO® figure, smetlara i dječaka, pomični kamion koji se može nagnuti, 3 vreće za 3 odgovarajuće kante za otpad te veliku metlu.
• Dok djeca glume u maštovitim pričama o recikliranju i tovare otpad u kamion, uče boje, razvijaju fine motoričke vještine i ekološku svijest.
• Komplet igračaka s mnogo elemenata savršen je za učenje kroz igru bez ograničenja za djecu od 2 godine i stariju te za roditelje koji žele podijeliti dragocjene razvojne trenutke s predškolskom djecom.
• Komplet je visok više od 11 cm, širok 15 cm, a dubok 7 cm, ali može se složiti na mnogo načina i kombinirati s drugim igračkama iz serije LEGO® DUPLO®.
• Upute za slaganje sadrže zabavnu priču u slikama s elementima iz kompleta, pa kreativno slaganje i maštovita igra postaju još zanimljiviji.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® stručno su osmišljeni i imaju maštovite značajke koje potiču na otvorenu igru za razvoj koju roditelji mogu podijeliti s mališanima.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.

Set sadrži: 19 dijelova
Preporučena dob: 2+ godina

Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 2+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO Town