text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Vatrogasni helikopter i policijski auto 10957ID EK000366596

LEGO DUPLO Vatrogasni helikopter i policijski auto 10957ID: EK000366596

Cijena
69,00 kn
Uzbudljive priče i akcije spašavanja moguće su uz ovaj nevjerojatni set za igru. Detaljni ukrasi na objema stranama vozila i pomični propeler oživljavaju modele. LEGO DUPLO Vatrogasni helik...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uzbudljive priče i akcije spašavanja moguće su uz ovaj nevjerojatni set za igru.
Detaljni ukrasi na objema stranama vozila i pomični propeler oživljavaju modele.
LEGO DUPLO Vatrogasni helikopter i policijski auto je igračka prikladna za motorički razvoj djece, u šarenim oblicima.


• Počastite malo dijete kompletom LEGO® DUPLO® Moji prvi vatrogasni helikopter i policijski automobil (10957). Igračka za mališane osmišljena je tako da potakne na maštovitu igru i doprinese razvoju.
• Sadrži helikopter s rotorom za slaganje koji se okreće i policijski auto na guranje s kockom za sirenu (bez zvuka). Izrađeni su od raznobojnih oblika koje male ruke mogu jednostavno podignuti i postaviti gdje žele.
• Slaganjem na osnovnoj razini razvijaju se fine motoričke vještine, glumom spasilačkih misija jačaju socijalne i emocionalne vještine, a raznobojni oblici i zabavni elementi oživljavaju maštovitu igru.
• Kvalitetan, otporan i prekrasan poklon za djecu od 18 mjeseci i stariju za rođendane, Božić ili „tek tako”.
• Helikopter je visok više od 9 cm, dug 10 cm, a širok 6 cm. Policijski je auto visok više od 8 cm, dug 10 cm, a širok 5 cm.
• Sadrži kartice za slaganje na kojima su slike modela u pravoj veličini. Djeca mogu staviti kocke na sliku dok slažu, a roditelji im mogu pomoći da nauče boje i oblike.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® pametno su osmišljeni i imaju elemente koji potiču na neograničenu igru za razvoj, pa roditelji mogu podijeliti dragocjene trenutke sa svojim mališanima.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.
• LEGO® DUPLO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti djece na svijetu.

Set sadrži 14 dijelova.
Preporučena dob: 1.5+ godina.
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 1.5+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO My First