text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Harry Potter Astronomska kula u Hogwartsu 75969ID EK000342291

LEGO Harry Potter Astronomska kula u Hogwartsu 75969ID: EK000342291

849,00 kn
Cijena
679,00 kn
U Astronomskoj kuli u Hogwartsu možeš otkriti sjajne likove i čarobne značajke. Puna je slavnih prostorija koje ćeš prepoznati iz filmova o Harryju Potteru. Posjeti učionicu profesora Horacea Slugh...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.01.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

U Astronomskoj kuli u Hogwartsu možeš otkriti sjajne likove i čarobne značajke. Puna je slavnih prostorija koje ćeš prepoznati iz filmova o Harryju Potteru. Posjeti učionicu profesora Horacea Slughorna s Harryjem, a onda se pridruži ostalim učenicima na Slughornovu tulumu. Pogledaj čarobnu mandragoru u stakleniku, a onda istraži spavaonicu Ravenclawa i fora astronomsku opremu.

• Djeca mogu glumiti čarobne priče iz Hogwartsa s omiljenim likovima, legendarnim lokacijama i realističnim detaljima kada uđu u Astronomsku kulu u Hogwartsu (75969) iz serije LEGO® Harry Potter™.
• Ovaj komplet s Hogwartsom za poklon sadrži mnogo lokacija iz filmova o Harryju Potteru, 8 popularnih figurica i figuru Hedvige, kao i mnogo autentičnih dodataka, uključujući biljke mandragore, pisma, štapiće i knjigu čarobnih napitaka.
• Djeca mogu postati dijelom čarolije kada posjete učionicu profesora Čarobnih napitaka i dođu na njegovu zabavu, poigrati se mandragorom u stakleniku, istražiti spavaonicu Ravenclawa, a onda otići na sat Astronomije u najvišu kulu .
• Jedinstveni komplet igračaka za slaganje s Harryjem Potterom sadrži LEGO® figurice, uključujući Draca Malfoyja i Nevillea Longbottoma, te je fora poklon za djecu od 9 godina i stariju.
• Model je visok više od 40 cm, širok 29 cm, a dubok 17 cm i sjajno se kombinira s drugim LEGO® kompletima s Hogwartsom, 75953, 75954 i 75948 (za neke je komplete ograničena dostupnost).
• Nisu potrebne baterije. Komplet za slaganje s Harryjem Potterom za aktivnu igru savršen je za beskrajnu kreativnu zabavu koju pokreće isključivo dječja mašta. A kada akcija završi, model je sjajan ukras za svaku dječju sobu.
• Uz jednostavne upute djeca mogu odmah početi slagati i igrati se. A dok istražuju komplet s modelom dvorca za igru, mladi će umovi dobiti nadahnuće da osmisle beskrajne maštovite mogućnosti igre.
• Kompleti iz serije LEGO® Harry Potter™ oživljavaju uzbuđenje iz filmova. Čarolije Harryja Pottera sada su dostupne svakom djetetu uz omiljene likove i stvorenja, fora lokacije i sjajne značajke i dodatke.
• LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su sve kocke skladne i kompatibilne te da se savršeno spajaju i razdvajaju svaki put, magija nije potrebna!
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na svijetu. Zato su izvrsni pokloni za djecu!

Set sadrži 971 dio.
Preporučena dob: 9+ godina.
Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Namijenjeno za Dječake
Tema Harry Potter