text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ideas Međunarodna svemirska postaja 21321ID EK000375868

LEGO Ideas Međunarodna svemirska postaja 21321ID: EK000375868

Cijena
519,00 kn
Sastavite i izložite spektakularni komplet LEGO® Ideas 21321 Međunarodna svemirska postaja. Komplet od 864 dijela ima mnogo autentičnih elemenata Međunarodne svemirske postaje, uključujući pom...  Saznaj više

Dostavljamo već od 22.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sastavite i izložite spektakularni komplet LEGO® Ideas 21321 Međunarodna svemirska postaja.
Komplet od 864 dijela ima mnogo autentičnih elemenata Međunarodne svemirske postaje, uključujući pomični manipulator Canadarm 2 i 2 rotirajuća zgloba koji dolaze uz 8 podesivih sunčevih baterija. Izvrsna je ideja za poklon za zaljubljenike u svemir, odrasle obožavatelje LEGO kocaka i sve iskusne graditelje.
Prekrasan ukras. Nevjerojatni LEGO model svemirskog broda dolazi uz postolje, mali svemirski šatl iz NASA-e i 3 male teretne svemirske letjelice te 2 figurice astronauta koji čine upečatljiv ukras u svakoj prostoriji. U kompletu dolaze ilustrirane upute te brošura sa 128 stranica nevjerojatnih činjenica o Međunarodnoj svemirskoj postaji i informacija o LEGO obožavatelju koji je osmislio ovaj svemirski komplet te njegovu LEGO dizajneru.
Nevjerojatne ideje! Beskonačno mnogo različitih kompleta iz serije LEGO Ideas stvorili su LEGO obožavatelji, a drugi LEGO obožavatelji glasali su za njih. Nastali su po uzoru na stvarni život, akcijske junake, legendarne filmove, poznate televizijske serije ili su potpuno originalni i ljudi svih dobi mogu pronaći nešto za sebe.

• Ispitajte svoje vještine slaganja uz model za izlaganje LEGO® Ideas Međunarodna svemirska postaja (21321), s 2 rotirajuća zgloba uz 8 podesivih sunčanih baterija, pomični manipulator Canadarm 2 i druge autentične detalje koje možete otkrivati dok slažete.
• Model Međunarodne svemirske postaje dolazi uz postolje, 2 figurice astronauta, mali svemirski šatl iz NASA-e od kocaka s 3 male teretne svemirske letjelice. Sve to čini spektakularan ukras i budi nostalgične uspomene LEGO® projekata iz djetinjstva.
• Sadrži i brošuru sa 128 stranica fascinantnih činjenica o Međunarodnoj svemirskoj postaji, obožavatelju koji je osmislio model svemirskog broda i LEGO® dizajneru te proslavi 10. godišnjice teme LEGO Ideas.
• Komplet od 864 dijela sjajna je poslastica za vas, rođendanski ili blagdanski poklon za obožavatelje svemira, odrasle od 16 godina i više ili sve LEGO® graditelje s iskustvom. Donosi sate kreativne zabave, bilo da ga slažete sami ili u društvu.
• Model Međunarodne svemirske postaje za odrasle visok je više od 20 cm, dug 31 cm, a širok 29 cm te je sjajan model za izlaganje koji će privući pozornost svih prolaznika.
• Komplet za slaganje bez baterija donosi zabavno iskustvo kreativnog slaganja u kojem se možete riješiti stresa. Zato se opustite, pronađite zen za slaganje, opustite se i uživajte u sastavljanju predivnog modela za izlaganje!
• Razmišljate o kupnji modela Međunarodne svemirske postaje osobi kojoj su LEGO® kompleti novost? Bez brige. Komplet sadrži jednostavne upute kako bi mogli sigurno prihvatiti ovaj izazov slaganja.
• Komplete iz serije LEGO® Ideas stvaraju obožavatelji LEGO kompleta, a oni i glasuju za njih. Odrasle i djecu oduševit će beskonačno raznolike igračke za slaganje i sakupljanje koje možete izložiti i kreativno se igrati njima.
• LEGO® kompleti igračaka ispunjavaju najviše standarde industrije, pa možemo zajamčiti da su skladni, kompatibilni te da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje iz serije LEGO Ideas ispunjava najviše globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 864 dijela
Preporučena dob: 16+ godina
Tip proizvoda LEGO Ideas
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Ideas