text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ideas Međunarodna svemirska postaja 21321ID EK000375868

LEGO Ideas Međunarodna svemirska postaja 21321ID: EK000375868

599,00 kn
Cijena
519,00 kn
Sastavite i izložite spektakularni komplet LEGO® Ideas 21321 Međunarodna svemirska postaja. Komplet od 864 dijela ima mnogo autentičnih elemenata Međunarodne svemirske postaje, uključujući pom...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sastavite i izložite spektakularni komplet LEGO® Ideas 21321 Međunarodna svemirska postaja.
Komplet od 864 dijela ima mnogo autentičnih elemenata Međunarodne svemirske postaje, uključujući pomični manipulator Canadarm 2 i 2 rotirajuća zgloba koji dolaze uz 8 podesivih sunčevih baterija. Izvrsna je ideja za poklon za zaljubljenike u svemir, odrasle obožavatelje LEGO kocaka i sve iskusne graditelje.
Prekrasan ukras. Nevjerojatni LEGO model svemirskog broda dolazi uz postolje, mali svemirski šatl iz NASA-e i 3 male teretne svemirske letjelice te 2 figurice astronauta koji čine upečatljiv ukras u svakoj prostoriji. U kompletu dolaze ilustrirane upute te brošura sa 128 stranica nevjerojatnih činjenica o Međunarodnoj svemirskoj postaji i informacija o LEGO obožavatelju koji je osmislio ovaj svemirski komplet te njegovu LEGO dizajneru.
Nevjerojatne ideje! Beskonačno mnogo različitih kompleta iz serije LEGO Ideas stvorili su LEGO obožavatelji, a drugi LEGO obožavatelji glasali su za njih. Nastali su po uzoru na stvarni život, akcijske junake, legendarne filmove, poznate televizijske serije ili su potpuno originalni i ljudi svih dobi mogu pronaći nešto za sebe.

• Ispitajte svoje vještine slaganja uz model za izlaganje LEGO® Ideas Međunarodna svemirska postaja (21321), s 2 rotirajuća zgloba uz 8 podesivih sunčanih baterija, pomični manipulator Canadarm 2 i druge autentične detalje koje možete otkrivati dok slažete.
• Model Međunarodne svemirske postaje dolazi uz postolje, 2 figurice astronauta, mali svemirski šatl iz NASA-e od kocaka s 3 male teretne svemirske letjelice. Sve to čini spektakularan ukras i budi nostalgične uspomene LEGO® projekata iz djetinjstva.
• Sadrži i brošuru sa 128 stranica fascinantnih činjenica o Međunarodnoj svemirskoj postaji, obožavatelju koji je osmislio model svemirskog broda i LEGO® dizajneru te proslavi 10. godišnjice teme LEGO Ideas.
• Komplet od 864 dijela sjajna je poslastica za vas, rođendanski ili blagdanski poklon za obožavatelje svemira, odrasle od 16 godina i više ili sve LEGO® graditelje s iskustvom. Donosi sate kreativne zabave, bilo da ga slažete sami ili u društvu.
• Model Međunarodne svemirske postaje za odrasle visok je više od 20 cm, dug 31 cm, a širok 29 cm te je sjajan model za izlaganje koji će privući pozornost svih prolaznika.
• Komplet za slaganje bez baterija donosi zabavno iskustvo kreativnog slaganja u kojem se možete riješiti stresa. Zato se opustite, pronađite zen za slaganje, opustite se i uživajte u sastavljanju predivnog modela za izlaganje!
• Razmišljate o kupnji modela Međunarodne svemirske postaje osobi kojoj su LEGO® kompleti novost? Bez brige. Komplet sadrži jednostavne upute kako bi mogli sigurno prihvatiti ovaj izazov slaganja.
• Komplete iz serije LEGO® Ideas stvaraju obožavatelji LEGO kompleta, a oni i glasuju za njih. Odrasle i djecu oduševit će beskonačno raznolike igračke za slaganje i sakupljanje koje možete izložiti i kreativno se igrati njima.
• LEGO® kompleti igračaka ispunjavaju najviše standarde industrije, pa možemo zajamčiti da su skladni, kompatibilni te da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje iz serije LEGO Ideas ispunjava najviše globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 864 dijela
Preporučena dob: 16+ godina
Tip proizvoda LEGO Ideas
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Ideas