text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ideas Medvjedić Winnie 21326ID EK000397716

LEGO Ideas Medvjedić Winnie 21326ID: EK000397716

Cijena
719,00 kn
Odglumite scene iz Disneyjeva filma Medvjedić Winnie u LEGO® stilu. Krenite put Stojutarske šume i posjetite kućicu medvjedića Winnieja ispod velikog hrasta. Zateći ćete medvjedića kako sjedi n...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Odglumite scene iz Disneyjeva filma Medvjedić Winnie u LEGO® stilu.
Krenite put Stojutarske šume i posjetite kućicu medvjedića Winnieja ispod velikog hrasta. Zateći ćete medvjedića kako sjedi na deblu pored vatre i razmišlja. Upoznajte Praščića, Tigra, Zeca i Sivka pa pomozite medvjediću da „odlebdi” do krošnje i prikupi med iz košnica. Pogledajte u kuću i pronađite mnoštvo autentičnih predmeta, uključujući štapiće za igru, medvjeđi sat i razne druge stvari!


• Uživajte u samoći ili vremenu kvalitetno provedenom s obitelji te se prisjetite djetinjstva u kompletu za izlaganje LEGO® Ideas (21326) s Disneyjevim medvjedićem Winniejem i njegovom kućicom u Stojutarskoj šumi.
• Sadrži 5 likova: figurice medvjedića Winnieja, Praščića, Tigra i Zeca te LEGO® figuru Sivka. Svi imaju prepoznatljive dodatke, kao što je crveni balon medvjedića Winnieja za slaganje.
• Kuća se može otvoriti sa stražnje strane, pa je lako pristupiti autentičnim detaljima, kao što su naslonjač za slaganje i medvjeđi sat, te elementima kao što su slikovnica medvjedića Winnieja, ćup s medom i štapići za igru.
• Posjednite medvjedića Winnieja na deblo pored vatre i pomozite mu da „odlebdi” do krošnje crvenim balonom i provjeri pčele koje zuje oko 2 košnice u krošnji.
• Model za izlaganje savršen je rođendanski ili blagdanski poklon za obožavatelje LEGO® kocaka, kreativce i sve koji vole medvjedića Winnieja. Visok je više od 24 cm, širok 18 cm, a dubok 22 cm.
• Savršen je za samostalno slaganje ili dijeljenje dječje ljubavi prema LEGO® kockama i medvjediću Winnieju s obitelji. Nećete izdržati da ne fotografirate slatki model za slaganje i podijelite slike.
• Komplet od 1265 dijelova dolazi s ilustriranom knjižicom s podacima o obožavatelju dizajneru kompleta i LEGO® dizajnerima te jednostavnim uputama, kako bi i početnici u slaganju LEGO kocaka mogli sigurno slagati.
• Komplet iz serije LEGO® Ideas │ Disney za odrasle dio je kolekcije jedinstvenih modela LEGO Ideas, koje su osmislili obožavatelji dizajneri, za njih glasali obožavatelji LEGO kocaka, a proizvela grupacija LEGO.
• Još od 1958. LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije, tako da se pouzdano spajaju u otporne modele.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i iscrpno analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.
Set sadrži: 1265 dijelova
Preporučena dob: 18+ godina

Tip proizvoda LEGO Ideas
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Ideas