text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Armored Assault Tank (AAT™) 75283ID EK000381667

LEGO Star Wars Armored Assault Tank (AAT™) 75283ID: EK000381667

349,00 kn
Cijena
299,00 kn
Udruži se s junakinjom Jedija Ashokom Tano i Ashokinim kloniranim vojnikom u sukobu s borbenim droidima. Oprez! Armored Assault Tank droida ima moćno oružje. Izbjegavaj rakete iz pucača na opruge. ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se s junakinjom Jedija Ashokom Tano i Ashokinim kloniranim vojnikom u sukobu s borbenim droidima. Oprez! Armored Assault Tank droida ima moćno oružje. Izbjegavaj rakete iz pucača na opruge. I pazi se topova AAT-a. Moraš primijeniti sve svoje jedijevske vještine da pobijediš u legendarnoj bitki iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova!
Odglumite uzbudljive sukobe 501. legije protiv borbenih droida iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova u LEGO® kompletu za slaganje za djecu s nevjerojatnim vozilom Armored Assault Tank (AAT) u LEGO® kompletu za igru i slaganje za djecu 75283!

• Ponovno stvorite uzbudljive sukobe 501. legije protiv Battle Droida iz Star Wars : The Clone Wars s ovom sjajnom LEGO® igračkom za gradnju Armored Assault Tank (AAT) (75283).
• Ovaj set uključuje 2 LEGO® Star Wars ™ minifigure-Ahsoka Tano i Ahsokin Clone Trooper-AAT Driver Battle Droid i Battle Droid LEGO figure te cool oružje uključujući 2 svjetlosna mača za priče o igrama uloga.
• Građevinska igračka AAT ima mnogo zanimljivih značajki koje inspiriraju bojnu igru, uključujući 2 strijelca s oprugom, rotirajuću kupolu s topom koji se podiže, plus otvaranje prednjih vrata i vrata kupola za postavljanje Battle Droida unutra.
• Ova građevinska igračka od 286 komada odličan je blagdanski poklon i nudi zabavan, nagrađujući građevinski izazov za dječake i djevojčice u dobi od 7+. Briljantno se kombinira s drugim LEGO® Star Wars ™ setovima za još kreativniju zabavu.
• AAT građevinska igračka ima visinu od 12,5 cm, dužinu od 21 cm i širinu od 14 cm. Obožavatelji također mogu upravljati vozilom u video igri LEGO® Star Wars : Skywalker Saga za dodatnu kreativnu zabavu.
• Ovaj konstrukcijski set za igru ​​pokreće kreativno dječje slobodno razmišljanje-nisu potrebne baterije-pa bilo da gradite i svirate solo ili dijelite zabavu s obitelji i prijateljima, galaktičke avanture nikada ne prestaju!
• Tražite najbolju građevinsku igračku za dijete koje je tek počelo s LEGO® setovima? Ovaj Star Wars : The Clone Wars dolazi s jednostavnim, ispisanim uputama kako bi mogli samostalno graditi ... i osjećati se sjajno na razini Jedija!
• LEGO® Star Wars ™ konstrukcijski kompleti za igru ​​izvrsni su za djecu (i odrasle obožavatelje) za izradu i prikazivanje, ponovno stvaranje scena iz nezaboravne sage Star Wars i stvaranje vlastitih jedinstvenih priča.
• LEGO® kockice od 1958. godine zadovoljavaju najviše industrijske standarde, što osigurava njihovu dosljednost i lako povezivanje i rastavljanje svaki put - nema potrebe za upotrebom sile!
• LEGO® cigle i komadi testirani su na gotovo sve moguće načine pa možete biti sigurni da ovaj LEGO Star Wars ™ AAT komplet zadovoljava najviše sigurnosne standarde na planeti Zemlji - i u galaksijama daleko, daleko!

Set sadrži: 286 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars