text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Poeov X-Wing Fighter™ 75273ID EK000373169

LEGO Star Wars Poeov X-Wing Fighter™ 75273ID: EK000373169

Cijena
749,00 kn
Pridruži se floti Otpora u sjajnom borcu X-wing! Popni se u pilotsku kabinu s Poeom Dameronom. Provjeri je li se R2-D2 udobno smjestio, pa poleti! Kada vidiš vojsku Prvog reda, stavi krila u način ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pridruži se floti Otpora u sjajnom borcu X-wing! Popni se u pilotsku kabinu s Poeom Dameronom. Provjeri je li se R2-D2 udobno smjestio, pa poleti! Kada vidiš vojsku Prvog reda, stavi krila u način rada za napad pa ispali iz pucača i bacaj rakete na opruge. Nastavi borbu na tlu protiv viteza Rena Janninim fora oružjem. Moraš osvojiti ovu bitku!

• Djeca mogu glumiti junaka Otpora Poea Damerona i uletjeti u bitku u novoj verziji zvjezdanog borca X-wing (75273) iz siječnja 2020. iz serije LEGO® Star Wars™ iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera.
• Mnogo elemenata koji potiču na igru uključuju pilotsku kabinu za figuricu, prostor za R2-D2-a, podesiva krila za načine rada za miran let i napad, obične pucače i pucače na opruge te uvlačivu opremu za slijetanje.
• Sadrži LEGO® droida R2-D2-a te 3 figurice likova iz Ratova zvijezda, Poea Damerona, viteza Rena i Jannu, s novim elementima iz siječnja 2020. te blasterskim pištoljima, samostrijelom i drugim oružjem za bitku.
• Komplet iz serije LEGO® Star Wars™ od 761 dijela sjajan je poklon i omogućava dječacima i djevojčicama od 9 godina i starijima da uživaju u zabavnom i korisnom izazovu slaganja. Kombinirajte s kompletom Sitski TIE Fighter (75273) za legendarne bitke Prvog reda i Otpora.
• Igračka za slaganje borac X-wing visoka je više od 8 cm, duga 37 cm, a široka 32 cm, pa privlači pozornost kada se izloži kao ukras u sobi i pokaže prijateljima dok ne leti na misijama Otpora!
• Kolekcionarski LEGO® komplet s borcem X-wing pokreću dječji slobodni i kreativni umovi, baterije nisu potrebne, pa akcijske pustolovine nikada ne prestaju!
• Je li vaš mališan novi u svijetu LEGO® kompleta? Bez brige. Igračka za slaganje X-wing dolazi uz jednostavne tiskane upute, pa mogu otvoriti kutiju i odmah početi slagati... I osjećati se nevjerojatno kao Jedi!
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ sjajne su za djecu (i odrasle obožavatelje). Mogu ih slagati i izlagati, glumiti scene iz nezaboravne sage o Ratovima zvijezda i smišljati vlastite jedinstvene priče.
• Još od 1958. LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije, tako da su skladne te se savršeno spajaju i jednostavno razdvajaju svaki put. I to bez primjene Sile!
• LEGO kocke i dijelove testiramo na gotovo svaki zamislivi način kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na planetu Zemlji (i u dalekoj, dalekoj galaktici!).

Set sadrži: 761 dio
Preporučena dob: 9+ godina
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars