text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Snowspeeder™ 75268ID EK000381666

LEGO Star Wars Snowspeeder™ 75268ID: EK000381666

Cijena
149,00 kn
Poziv za sve pobunjeničke junake! Pomozi Wedgeu Antillesu da obrani bazu Echo od napada zlog Carstva! Nađi jurnik snowtroopera radarom obrambene postaje. Pucaj laserskim pucačem na napadače. Onda s...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Poziv za sve pobunjeničke junake! Pomozi Wedgeu Antillesu da obrani bazu Echo od napada zlog Carstva! Nađi jurnik snowtroopera radarom obrambene postaje. Pucaj laserskim pucačem na napadače. Onda skoči u Wedgeov superfora Snowspeeder i kreni u potjeru za zlikovcem! Možeš li pobijediti u Bitki za Hoth?

• Uz jednostavni Snowspeeder, jurnik i obrambenu postaju baze Echo dječja igračka za slaganje (75268) zabavan je i siguran način za uvođenje malih pobunjenika od 4 godine i starijih u akciju iz serije LEGO® Star Wars™.
• Snowspeeder ima početničku šasiju uz koju djeca mogu naučiti slagati i stvoriti vlastite priče za glumu uz 2 figurice, junaka Otpora Wedgea Antillesa i snowtroopera s oružjem iz Ratova zvijezda.
• Obrambena postaja ima „laserski” bacač diskova za Wedgea Antillesa, a djeca mogu kreativno slagati kocke i u kombinaciji s drugim kompletima iz serije LEGO® Star Wars™, pa dobivaju još više mogućnosti igre.
• Početnički komplet iz serije LEGO® Star Wars™ od 91 dijela sadrži 3 modela za slaganje koji se mogu jednostavno presložiti nakon bitke i odličan je rođendanski poklon, božićni dar ili posebno iznenađenje za predškolsku djecu i djecu od 4 godine i stariju.
• Zvjezdani brod Snowspeeder visok je više od 5 cm, dug 11 cm, a širok 9 cm, pa ga je lako spremiti u torbu s drugim modelima i figuricama iz serije Star Wars™ te zabaviti djecu na putu.

Set sadrži: 91 dio
Preporučena dob: 4+ godina

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 4+
Namijenjeno za Predškolarce 4 - 6
Tema Star Wars