text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Yoda 75255ID EK000373157

LEGO Star Wars Yoda 75255ID: EK000373157

849,00 kn
Cijena
829,00 kn
Neka kolekcija svakog obožavatelja postane bogatija za dva lika Yode u jednom kompletu serije LEGO® Star Wars™! Detaljno oblikovan model za izlaganje 75255 moćnog majstora Jedija Yode temelji se na...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Neka kolekcija svakog obožavatelja postane bogatija za dva lika Yode u jednom kompletu serije LEGO® Star Wars™! Detaljno oblikovan model za izlaganje 75255 moćnog majstora Jedija Yode temelji se na liku iz filma Ratovi zvijezda: Klonovi napadaju. Ima pomičnu glavu i obrve, pomične ručne i nožne prste te prepoznatljivi Yodin zeleni svjetlosni mač. Figura iz serije LEGO Star Wars dolazi uz pločicu s podacima o Yodi i postoljem za figuricu Yode sa svjetlosnim mačem, pa je savršen dar za prikupljanje za sve obožavatelje Ratova zvijezda.

• Detaljno je oblikovana, ima pomičnu glavu i obrve, ručne i nožne prste, a uz nju dolazi Yodin zeleni svjetlosni mač, pločica s podacima o majstoru Jediju te postolje za figuricu Yode i svjetlosni mač.
• Komplet za sakupljanje s temom filma Ratovi zvijezda: Klonovi napadaju sjajan je rođendanski i božićni dar ili dar s temom Ratova zvijezda za bilo koju prigodu.
• Sakupi dva lika Yode iz serije LEGO® Star Wars™ u jednom kompletu!
• Figura Yode iz serije LEGO® Star Wars™ sa svjetlosnim mačem visoka je više od 41 cm!

Set sadrži: 1771 dijelova
Preporučena dob: 10+ godina
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 10+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars