text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Bowserov zračni brod – komplet za proširenje 71391ID EK000399875

LEGO Super Mario Bowserov zračni brod – komplet za proširenje 71391ID: EK000399875

Cijena
749,00 kn
Sastavi Bowserov zračni brod kao ukras i dio uzbudljive nove razine početne staze igre LEGO® Super Mario™. Ispali se iz početne cijevi i kreni u napetih 90 sekundi. Obrani se od Kameka, Goombe i Ro...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sastavi Bowserov zračni brod kao ukras i dio uzbudljive nove razine početne staze igre LEGO® Super Mario™. Ispali se iz početne cijevi i kreni u napetih 90 sekundi. Obrani se od Kameka, Goombe i Rockyja Wrencha, a onda se bori protiv samog broda, ali pazi se Bowserove mehaničke ruke! Osujeti Kamekove planove i zaustavi zračnu napast!• Djeca mogu sastaviti i izložiti nevjerojatni model Bowserova zračnog broda od kocaka ili ga upotrijebiti kao dio još jedne jedinstvene razine igre LEGO® Super Mario™ uz ovaj fora komplet za proširenje (71391).
• Sadrži LEGO® figure 3 lika iz serije Super Mario™, Kameka, Rockyja Wrencha i Goombu, te blok POW i početnu cijev za ispaljivanje za početak razine i još bogatiju igru prikupljanja digitalnih novčića.
• Zračni se brod može rasklopiti pa dobivate pristup detaljnoj unutrašnjosti. Igrači se mogu suočiti s raznim izazovima, na primjer, mogu uzeti Kamekovu metlu da sruše Bowserovu mehaničku ruku ili dasku da sruše koplja.
• LEGO® komplet igračaka od 1152 dijela prekrasan je rođendanski ili blagdanski poklon za djecu od 8 godina i stariju koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
• Komplet je odličan za samostalnu igru ili povezivanje s figuricama LEGO® Marija ili LEGO® Luigija prijatelja Bluetoothom (dodatne figurice ne dolaze u kompletu) u igri za 2 igrača, u kojoj timski rad donosi dodatne novčiće.
• Zračni brod visok je više od 30 cm, dug 35 cm, a širok 19 cm u obliku za izlaganje. Može se rasklopiti i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na razne načine.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, ideje, siguran prostor u kojem djeca mogu dijeliti ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• U kolekcionarskim kompletima igračaka za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ likovi iz igre Super Mario dolaze u stvarni svijet i donose neograničen broj zabavnih, kreativnih izazova proširenja i slaganja te interaktivnu igru.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti da su kompatibilni te da se sigurno spajaju. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelove za slaganje bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju zahtjevne globalne standarde za sigurnost.

Set sadrži: 1152 dijela
Preporučena dob: 8+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario