text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Nebeski svijet s Lakituom – komplet za proširenje 71389ID EK000399869

LEGO Super Mario Nebeski svijet s Lakituom – komplet za proširenje 71389ID: EK000399869

Cijena
259,00 kn
Bori se protiv Lakitua u kompletu za proširenje koji možeš dodati početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™. Pomiči klizače oblaka naprijed-natrag što brže da zbaciš Lakitua s oblaka. No pazi se Bulle...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bori se protiv Lakitua u kompletu za proširenje koji možeš dodati početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™. Pomiči klizače oblaka naprijed-natrag što brže da zbaciš Lakitua s oblaka. No pazi se Bulleta Billa! Porazi Fuzzyja i skoči na vremenski blok da zaradiš još vremena. Možeš se udružiti s prijateljima koji imaju figure LEGO® Luigija ili LEGO® Marija ili se boriti protiv njih.• Dodajte izazov vrtnje oblaka i prikupljanja digitalnih novčića igri LEGO® Super Mario™ u kompletu za proširenje Nebeski svijet s Lakituom (71389).
• Sadrži LEGO® figure 3 legendarna neprijatelja iz igre Super Mario™, Lakitua, Bulleta Billa i Fuzzyja te vremenski blok uz koji igrači mogu dobiti dodatno vrijeme za dovršavanje razine.
• Sadrži nebesku platformu koja se vrti kada se igrači figuricama LEGO® Marija i/ili LEGO® Luigija (ne dolaze u kompletu) skližu po klizačima ispod nje.
• LEGO® komplet igračaka od 484 dijela izvrstan je rođendanski ili blagdanski poklon za djecu od 7 godina i stariju koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
• Komplet je odličan za samostalnu igru ili povezivanje s figuricama LEGO® Marija ili LEGO® Luigija prijatelja Bluetoothom (dodatne figurice ne dolaze u kompletu) u igri za 2 igrača, u kojoj timski rad donosi dodatne novčiće.
• Modul je visok više od 15 cm, širok 35 cm, a dubok 27 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na razne načine.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, sigurnu platformu na kojoj djeca mogu dijeliti ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarske igračke iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljeni lik svih obitelji, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene, zabavne i kreativne mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenih razina.
• Još od 1958. LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni i kompatibilni te se lako i snažno spajali svaki put.
• LEGO® kocke za slaganje testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju zahtjevne globalne standarde za sigurnost.

Set sadrži: 484 dijela
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario