text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Pustolovine na stazi Mario Starter 71360ID EK000328385

LEGO Super Mario Pustolovine na stazi Mario Starter 71360ID: EK000328385

Cijena
429,00 kn
Gledaj kako LEGO® Mario™ reagira u stvarnom životu uz početničku stazu iz serije LEGO Super Mario™! Sastavi svoju razinu i pomozi Mariju da sakupi novčiće. Vrti se na platformi... ali nemoj pasti! ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Gledaj kako LEGO® Mario™ reagira u stvarnom životu uz početničku stazu iz serije LEGO Super Mario™! Sastavi svoju razinu i pomozi Mariju da sakupi novčiće. Vrti se na platformi... ali nemoj pasti! Leti na oblaku. Zaradi dodatne novčiće i superzvijezdu uz blok ?. Skoči na Goombu i prevrni Bowsera Jr. na leđa da zaradiš novčiće. Natječi se protiv prijatelja, a onda ponovno složi komplet i stvori nove izazove!

• Obožavatelji mogu započeti istraživanje svijeta serije LEGO® Super Mario™ u kompletu Početna staza Pustolovine s Mariom (71360) sa 7 akcijskih kocaka za različite interakcije s figurom LEGO Marija.
• LEGO® Mario™ ima senzor boja, LCD-zaslone u očima, ustima i trbuhu, pa može na mnogo različitih načina reagirati na pokret. U kompletu je i zvučnik iz kojeg sviraju legendarni zvukovi i glazba iz videoigre.
• U ovom sjajnom kompletu LEGO® Mario™ sakuplja virtualne novčiće dok trči i skače od početne cijevi do ciljnog koplja preko LEGO kocaka, platformi oblaka, bloka ? i bori se s figurom Goombe i Bowsera Jr.
• LEGO® komplet za igru sadrži 231 dio i sjajan je poklon za rođendan ili blagdane za djecu od 6 godina i stariju, koja mogu slagati i igrati se kako žele i naučiti kako rješavati probleme dok se kreativno zabavljaju.
• Presložite početnu stazu i kombinirajte je s proširenim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ da biste stvorili izazovnije razine i igre za druženje s prijateljima ili borbu protiv njih.
• Figuru LEGO® Marija pokreću 2 baterije AAA (ne dolaze u kompletu), pa je iskustvo igre vrlo interaktivno te igrači odmah dobivaju povratne informacije i nagrade za kreativnost.
• Djeci će se svidjeti besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™, u kojoj dolaze upute za slaganje, nadahnuće za zabavne, kreativne načine igre i druge značajke. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• U interaktivnim kompletima za igru i slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ omiljeni lik svih obitelji oživljava na jedinstven način kroz neograničen broj kreativnih izazova širenja i slaganja.
• Graditeljima nisu potrebne moći superzvijezde za spajanje ili razdvajanje LEGO® kocaka! Još od 1958. ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti skladnost i čvrstoću modela.
• LEGO® kocke i dijelove za slaganje bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo na gotovo svaki zamislivi način kako bismo mogli zajamčiti da svi LEGO kompleti ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 231 dio.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario