text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Buldožer Cat® D11 s upravljanjem aplikacijom 42131ID EK000412289

LEGO Technic Buldožer Cat® D11 s upravljanjem aplikacijom 42131ID: EK000412289

3.499,00 kn
Cijena
3.299,00 kn
Buldožer Cat® D11 prava je legenda gradnje. Sada možete sastaviti svoj autentični model snažnog stroja u kompletu s modelom LEGO® Technic Buldožer Cat® D11 s upravljanjem aplikacijom. Opustite...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Buldožer Cat® D11 prava je legenda gradnje. Sada možete sastaviti svoj autentični model snažnog stroja u kompletu s modelom LEGO® Technic Buldožer Cat® D11 s upravljanjem aplikacijom.
Opustite se i uložite vrijeme u slaganje brojnih detalja u zanimljivom projektu. Onda istražite sve mehaničke funkcije te aplikacijom CONTROL+ vozite i upravljajte buldožerom, baš kao pravim!


• Sastavite snažno građevinsko vozilo puno detalja u velikom kompletu za slaganje s modelom LEGO® Technic Buldožer Cat® D11 s upravljanjem aplikacijom 42131 za odrasle.
• Uživajte u zanimljivom slaganju, a onda istražite razne elemente i funkcije modela. Pogledajte novi LEGO® element gusjenica iz listopada 2021. zahvaljujući kojem se buldožer realistično kreće.
• Aplikacijom CONTROL+ upravljajte buldožerom. Oživite buldožer dok ga vozite, upravljate njime, a onda podižete, spuštate i naginjete lopatu ili podižete i spuštate grablje i ljestve.
• Tražite najbolje poklone za sebe ili druge obožavatelje buldožera marke Cat® i drugih fora vozila? Dojmljivi komplet s građevinskim vozilom odlična je ideja.
• Replika modela Cat® visoka je više od 26 cm, duga 57 cm, a široka 37 cm.
• Potrebno je 6 baterija AA (ne dolaze u kompletu). Komplet sadrži i 2 motora br. 15, 2 velika motora i 1 glavinu.
• Model Cat® detaljno je uređen kako bi što bolje predstavio pravi model s autentičnim bojama i grafikom koja će se svidjeti zaljubljenicima u modele Cat®.
• U svijetu serije LEGO® Technic obožavateljima LEGO kocaka koji traže sljedeći izazov slaganja dostupni su napredni modeli.
• Elementi iz serije LEGO® Technic ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.
• Dijelove iz serije LEGO® Technic bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 3854 dijela.
Preporučena dob: 18+ godina.
Tip proizvoda LEGO Technic
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Technic