text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Mini utovarivač 42116ID EK000366579

LEGO Technic Mini utovarivač 42116ID: EK000366579

79,00 kn
Cijena
69,00 kn
Pripremi se za naporan dan na gradilištu uz LEGO Technic Mini utovarivač. Utovarivač ima 4 velika kotača i spreman je za akciju. Podigni i nagni žlicu za sakupljanje, kao u pravom utovarivaču....  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pripremi se za naporan dan na gradilištu uz LEGO Technic Mini utovarivač. Utovarivač ima 4 velika kotača i spreman je za akciju.
Podigni i nagni žlicu za sakupljanje, kao u pravom utovarivaču. Otvori zaštitni kavez i pristupi vozačkoj kabini sa sjedalom i kontrolnom pločom.
Ovaj stroj može sve, od uređivanja krajobraza do izvođenja radova na cesti. Kada želiš više od toga, pretvori ga u fora hot rod.

• Poklonite mladim obožavateljima građevine fora komplet igračaka za slaganje LEGO® Technic Kompaktni utovarivač (42116). Među autentičnim su detaljima žlica za dizanje i sakupljanje.
• Djeca će uživati u slaganju utovarivača, a onda pregledati sve značajke, kao što su kabina koja se otvara, žlica koja se podiže i naginje, kontrolna ploča i zaštitni kavez. Poslije mogu pretvoriti model u hot rod.
• Ova igračka ima autentične detalje, pa će joj se djeca neprestano vraćati i glumiti različite pustolovine na gradilištu, cesti ili farmi.
• Ako tražite poklon za dječake i djevojčice od 7 godina i starije, ovaj kvalitetni model sjajan je izbor.
• Model Mini utovarivača visok je više od 9 cm, dug 14 cm, a širok 6 cm.
• Djeca mogu pretvoriti model 2-u-1 u hot rod ako traže još zabave slaganja.
• Instructions PLUS interaktivni je priručnik uz koji slaganje postaje iznimno zabavno. Dostupan je u besplatnoj aplikaciji LEGO® Building Instructions, ima alate za približavanje i rotiranje, pa djeca mogu jednostavno slagati i sama.
• Svijet serije LEGO® Technic donosi napredne igračke za slaganje za mlade obožavatelje LEGO kocaka za njihov sljedeći izazov slaganja.
• Elementi iz serije LEGO® Technic ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali svaki put. Tako je još od 1958.
• Dijelove iz serije LEGO® Technic bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 140 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Technic
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Technic