text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO VIDIYO Folk Fairy BeatBox 43110ID EK000386916

LEGO VIDIYO Folk Fairy BeatBox 43110ID: EK000386916

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava
Kupko dijeli bonove za popust. Saznajte više.
Akcija traje od 14.1. u 9h do 17.1.2022. u 9h ili do isteka zaliha za prvih 1.000 kupaca.

169,00 kn
Cijena
139,00 kn
Režiraj i produciraj glazbene spotove pa glumi u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ Folk Fairy BeatBox (43110). Aplikacijom oživi lik vile u glazbenim spotovima pa ih podijeli na internetu. Gledaj kako...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Režiraj i produciraj glazbene spotove pa glumi u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ Folk Fairy BeatBox (43110). Aplikacijom oživi lik vile u glazbenim spotovima pa ih podijeli na internetu. Gledaj kako vila leti dok svira violinu. Dodaj posebne efekte, kao što su čarolije za pretvaranje dijelova u zabavne predmete! Vrijeme za turneju? Sjajno! Možeš složiti BeatBox i ponijeti ga sa sobom.• Potaknite djecu da režiraju kreativne glazbene spotove i glume u njima u kompletu LEGO® VIDIYO™ Folk Fairy BeatBox (43110). Sadrži figuricu vile, 14 nasumce odabranih BeatBita i 2 posebna BeatBita.
• Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ da skenirate glazbenu figuricu vile folka i BeatBite za posebne efekte. Djeca će se obradovati kada njihov lik oživi u njihovu glazbenom spotu s folk-koncerta.
• Skenirajte BeatBite u aplikaciji da otključate posebne efekte, kao što je čarolija kojom djeca mogu mijenjati elemente u razne objekte. Mogu odabrati i efekt fantastičnog svijeta da se na sceni pojavi čarobna šuma.
• Zabavno glazbeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 7 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Komplet igračaka ujedno je i sjajan blagdanski poklon za svu djecu koja vole glazbene igračke, ples i nastupe.
• BeatBox je visok više od 8 cm, dug 7 cm, a širok 9 cm.
• Djeca mogu složiti BeatBox i ponijeti folk-koncert na turneju, gdje god krenuli. U BeatBoxu ima mjesta za pozornicu od kocaka za skeniranje, 16 BeatBita i vilinu violinu.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• U kompletima LEGO® VIDIYO™ djeca dobivaju novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice posaju redatelji, producenti i glazbene zvijezde te stvaraju i dijele glazbene spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 89 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo