text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Vidiyo HipHop Robot BeatBox 43107ID EK000375979

LEGO Vidiyo HipHop Robot BeatBox 43107ID: EK000375979

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava
Kupko dijeli bonove za popust. Saznajte više.
Akcija traje od 14.1. u 9h do 17.1.2022. u 9h ili do isteka zaliha za prvih 1.000 kupaca.

169,00 kn
Cijena
99,00 kn
Uvedite djecu koja vole plesati i nastupati u svijet stvaranja glazbenih spotova. Igra je uvijek uzbudljiva uz LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox (43107). Preuzmite besplatnu aplikaciju, skeni...  Saznaj više

Dostavljamo već od 18.01.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uvedite djecu koja vole plesati i nastupati u svijet stvaranja glazbenih spotova. Igra je uvijek uzbudljiva uz LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox (43107).
Preuzmite besplatnu aplikaciju, skenirajte glazbenu figuricu i gledajte kako robot postaje frajer na pozornici.
Skenirajte BeatBite i otključajte posebne efekte, izazove i drugo dok djeca produciraju jedinstvene spotove za hip-hop glazbu te ih dijele s drugim autorima u kanalu sigurnom za djecu.
Djeca će uživati u uređivanju BeatBoxa LEGO elementima. Mogu odlučiti hoće li ga ukrasiti elementima kazetofona, limenke za sprej ili francuskog ključa, a mogu i smisliti vlastiti dizajn.
BeatBox se može sklopiti, a u njega se mogu spremiti BeatBiti i figurica, pa je savršen za igru na putu.
Kompleti LEGO VIDIYO donose sigurno iskustvo društvene igre, uz koje djeca mogu postati redatelji, producenti i zvijezde vlastitih glazbenih spotova.
Gledajte kako razvijaju kreativnost dok produciraju spotove s glazbenim kombinacijama, zabavnim likovima, pjesmama, plesnim pokretima i nevjerojatnim efektima.


• Gledajte kako djeca režiraju glazbene spotove i glume u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox (43107). Sadrži figuricu robota, mikrofon, 14 nasumce odabranih BeatBita i 2 posebna BeatBita. Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ i skenirajte figuricu te BeatBite za posebne efekte.
• Djeca će se obradovati kada vide kako njihov lik oživljava u glazbenom spotu za hip-hop pjesme. Skenirajte BeatBite u aplikaciji i otključajte filtar bljeska uz koji sve postaje crno-bijelo, osim figurica koje postaju zlatne, te druge posebne efekte. Zabavno glazbeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 7 godina i starije koji zaslužuju nagradu.
• Komplet igračaka sjajan je blagdanski dar za svu djecu koja vole glazbene igračke, ples i pjesmu. BeatBox je visok više od 8 cm, dug 7 cm, a širok 10 cm. BeatBox se može sklopiti, pa djeca mogu ponijeti glazbeni svijet na turneju, kamo god išli.
• U BeatBoxu ima mjesta za spremanje pozornice od kocaka koja se skenira, 16 BeatBita i robotova mikrofona. Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• Kompleti iz serije LEGO® VIDIYO™ donose novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice postaju redatelji, producenti i glazbene zvijezde dok režiraju i dijele vlastite glazbene spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958. LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 73 dijela
Preporučena dob: 7+ godinaTip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo