Jamstvo kvalitete - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Jamstvo kvalitete

Jednostavna kupnja, transparentne i točne informacije o cijenama, dostavi i mogućnostima reklamacije svakodnevni su nam zadatak. Potpuna zaštita potrošača istaknuti je dio Općih uvjeta poslovanja, jednako kao i zaštita osobnih podataka i sigurnost plaćanja. 

658981.jpg
 Najbolje akcije

Pratimo vaše potrebe i snižavamo cijene proizvoda koji vam doista trebaju. Važno nam je vaše mišljenje i želje te vas pozivamo da ih izrazite na podrska@ekupi.hr. Kako biste uvijek bili informirani o akcijama, prijavite se na naš e-mail newsletter i odaberite kategorije proizvoda koje vas najviše zanimaju. Na mail će vam tada stizati najbolje akcije i dodatni popusti samo za newsletter korisnike.
658982.jpg
 Širok asortiman

Preko 250.000 proizvoda raspoređenih u kategorije, od elektronike i televizora preko fotoaparata, računala i notebooka pa do bijele tehnike, klima uređaja, telefona i mobitela. Kod nas možete naći i široku ponudu knjiga, CD i DVDa, sve za školu i ured,  igračke,  poklone za svakoga i svaku priliku, sport i dodatke prehrani. Uz sve to, svakodnevno nadopunjujemo ponudu novim proizvodima te jamčimo da ćete u našoj ponudi uvijek pronaći nešto za sebe.
658983.jpg
Sigurnost plaćanja

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednaki standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostli veliki web shopovi. Uz sve to, jamčimo vam i zaštitu vaših osobnih podataka.
659014.jpg
Različiti načini plaćanja

Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, American Express i Diners karticama te MasterCard i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke na rate, Maestro debitnom karticom Zagrebačke banke i ostalim kreditnim karticama jednokratno, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.
658985.jpg
Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo do vaših vrata, po cijeloj Hrvatskoj i to za samo 19,99kn. Sami imate mogućnost odabrati datum kada želite da proizvod bude u vašim rukama.
658986.jpg
 Osobno preuzimanje

Ako vam ne odgovara dostava do vrata postoji i mogućnost osobnog preuzimanja paketa u našem distributivnom centru u Rugvici. Adresu i radno vrijeme osobnog preuzimanja možete pogledati ovdje.
658987.jpg
Dodatne usluge

Nudimo vam i mogućnost poklon pakiranja kao i odabir željenog datuma isporuke. Uz to, za pojedine kategorije proizvoda imate mogućnost koristiti dodatne usluge poput montaže klima uređaja, dostave auto guma u odabrani servis itd. 
658988.jpg
Mogućnost povrata robe

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom možete ga vratiti unutar 14 dana , a mi vam jamčimo povrat novaca u najkraćem mogućem roku.
658989.jpg
Otvorena komunikacija s kupcima 

Svaki smo radni dan dostupni telefonski, putem e-maila podrska@ekupi.hr te na Online chatu i Facebook društvenoj mreži. Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili  saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam jamčimo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
658990.jpg
Mogućnost prodaje vlastitih proizvoda

Sve što vam ne treba možete prodati preko naše stranice. Ako se pitate zašto bi uopće prodavali na eKupi odgovor je ukratko: zbog sigurnosti i opcija plaćanja, organizirane dostave, jednostavne ali moćne programske podrške i širokog kruga korisnika koji iz dana u dan raste. To vam jamčimo.  
Late night shopping