text.skipToContent text.skipToNavigation

Opremanje apartmana i doma

Ljetna sezona sve je bliže, a kako bismo vam pomogli prilikom uređenja apartmana ili vašeg doma, izdvojili smo odabrani izbor proizvoda!
Pronađite baš sve što vam treba bilo da uređujete cijeli apartman, želite osvježiti ponudu, podići kvalitetu smještaja ili učiniti vaš dom još ugodnijim mjestom, jer kupnjom artikala u vrijednosti iznad 10.000 kuna iz odabrane ponude koji ulaze u promociju „Opremanje apartmana i doma“ ( odabrana ponuda: bijele tehnike, malih kućanskih aparata, klima uređaja, mobitela, laptopa, računala, tableta, televizora, rasvjete, video nadzora, sredstva i pribora za čišćenje, madraca, kupaonskog asortimana, kuhinjskog asortimana i vrtnog asortimana.), a koja traje od 20.4.2021. u 9h do 31.5.2021. u 9h ili do isteka zaliha ostvarujete pravo na poklon bon za iduću kupnju:

• Za kupnju iznad 10.000 kn poklon bon u iznosu od 500 kn za iduću kupnju
• Za kupnju iznad 15.000 kn poklon bon u iznosu od 750 kn za iduću kupnju
• Za kupnju iznad 20.000 kn poklon bon u iznosu od 1.000 kn za iduću kupnju

Poklon bon ostvarujete kupnjom po cijenama asortimana u trenutku kupnje te kasnija izmjena cijena asortimana ne utječe na osnovu i visinu ostvarenog prava na poklon bon. U periodu od 14 do 21 dan od kupnje na vašu e-mail adresu s kojom ste registrirani na eKupi.hr stići će vaš poklon bon. Poklon bon možete iskoristiti do 15.7.2021. osobno vi koji ste ga osvojili, i koristiti ga na cijeli asortiman proizvoda na eKupi na stranici osim na kategoriju školske knjige, školski pribor te eKupi Travel putnih aranžmana i avio karata.
Artikli koji ulaze u odabranu ponudu promocije „Opremanje apartmana i doma“ označeni su oznakom Opremanje apartmana i doma sticker u gornjem desnom kutu te u opisu na razini artikla.