Načini plaćanja - Plaćanje i dostava - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Načini plaćanja

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno, do 24 rate ili po primitku pošiljke - naši načini plaćanja su prilagođeni Vašim mogućnostima
LOGO način plaćanja.png
eKupi Vam osigurava najnižu cijenu za gotovinsko plaćanje i jednokratno plaćanje karticama, odnosno popust za navedenu vrstu plaćanja. eKupi Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Plaćanje gotovim novcem po primitku pošiljke:
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovim novcem, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Plaćanje karticama:
  • Visa, Mastercard, Meastro i Diners jednokratno
  • Premium Visa kreditnim karticama do 24 rate
  • Diners kreditnom karticom do 24 rate
  • Mastercard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke do 24 rate
  • Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 24 rate
3. CorvusWallet
CorvusWallet je metoda plaćanja koja Vam omogućuje brža, jednostavnija i sigurnija plaćanja jednom spremljenim karticama. Nema više potrebe za ukucavanja brojeva kartica, datuma isteka i ostalih informacija koje se unose na platnoj formi kada se ne plaća iz CorvusWallet-a. Potrebno je samo unijeti korisničko ime i lozinku korisničkog računa. 
Za još bolje iskustvo i brže plaćanje, kao korisnik eKupi i CorvusWallet-a možete povezati svoje korisničke račune prilikom plaćanja na strani eKupi ili na portalu CorvusWallet-a (https://wallet.corvuspay.com), nakon čega, po prijavi na svoj eKupi račun, ne morate unositi dodatno korisničko ime i lozinku za pristup CorvusWallet-u, već Vam pristupni podaci koje koristite na eKupi vrijede i za CorvusWallet. 

4. Virmansko plaćanje
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.
Late night shopping