text.skipToContent text.skipToNavigation

Perwoll Blossom 3,6 lIDEK000330057

Perwoll Blossom 3,6 lID:EK000330057

Bezbroj prilika!
Prilikom plaćanja Mastercard karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda. Pogodnost vrijedi od 22.9. u 9h do 23.9.2021. u 9h ili do isteka zaliha.

84,99 kn
Cijena
49,99 kn
Perwoll Blossom 3,6 l Deterdžent za rublje Perwoll Renew & Blossom tekući je deterdžent koji vašoj odjeći i rublju daje čaroban cvjetni miris.  Bogata formula savrš...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Perwoll Blossom 3,6 l

Deterdžent za rublje Perwoll Renew & Blossom tekući je deterdžent koji vašoj odjeći i rublju daje čaroban cvjetni miris.  Bogata formula savršena je za pranje sve vaše odjeće i njegu vlakana.  Vaša će odjeća ponovno biti lijepa i intenzivnih boja te će prekrasno mirisati.

* Deterdžent za rublje Perwoll Renew & Blossom idealan je tekući deterdžent za pranje vaše odjeće koji odjeći daje čaroban cvjetni miris. Možete ga upotrebljavati za pranje osjetljivog, šarenog i bijelog rublja.

* Sadržava formulu za optimalne boje i njegu vlakana koja čuva intenzitet boja i oblik vaše odjeće.

* Prekrasnog je i elegantnog cvjetnog mirisa.

* Djeluje u vodi niske i visoke temperature te je siguran za uporabu u uobičajenim i visoko učinkovitim perilicama rublja, a može se upotrebljavati i za ručno pranje rublja.

* Održivo pakiranje – bočica se može reciklirati i izrađena je od 50 %-tne reciklirane plastike.

Tip proizvoda Tekući deterdžent
Brand Perwoll