Ultrabook laptopi - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda
Ultrabook prijenosnici su se nametnuli kao logičan izbor svih korisnika koji traže tanke, lagane, lijepo dizajnirane i brze laptope za različite namjene. Performanse Ultrabook računala čine glavnu razliku u usporedbi s klasičnim modelima laptopa. 
Kod ultrabook prijenosnih računala najveći naglasak je stavljen na brzinu rada koju postižu velikom radnom memorijom, brzim SSD diskovima i Intel procesorima najnovije generacije. Kupci ih odabiru i zbog funkcionalnosti kao što su osvijetljena tipkovnica, visokokvalitetna rezolucija zaslona, dugog života baterije (preko 5 sati za bilo koji model ultrabooka). 
Pogledajte izbor klasičnih Ultrabook laptopa na eKupi i odaberite svoj novi model:

Klasični ultrabook laptopi

Pogledajte cijelu ponudu klasičnih ultrabook laptopa
Prijenosna računala 2u1 su idealno rješenje ako tražite multifunkcionalni uređaj koji će vaš život učiniti lakšim i ugodnijim. 2u1 laptopi vam pružaju fleksibilnost te omogućavaju funkcionalnosti koje klasični laptopi ne posjeduju, lako se pretvaraju u prezentacijski uređaj okretom ekrana za 360°stupnjeva. Ovim uređajima se smanjujete potrebu za posjedovanjem tableta i laptopa, touchscreen ekrani omogućavaju vam brzi i efikasni rad na sastancima uz izdržljivu bateriju koja u nekim slučajevima može izdržati i 10 satni radni dan. 
Izaberite iz bogate ponude eKupi i naručite online uz besplatnu dostavu:

2 u 1 ultrabook laptopi

Pogledajte cijelu ponudu 2 u 1 ultrabook laptopa
Odvojivi laptop uređaji jednim brzim pokretom odvajaju tipkovnicu od ekrana uređaja i omogućavaju nastavak rada na savršeno funkcionalnom tabletu. Idealni su za korisnike koji preferiraju koristiti tablete, ali cijene mogućnost korištenja tableta kao punokrvnog laptopa. CPU ovih uređaja je nešto slabiji nego kod većih i klasičnih modela ultrabookova, ali sve svoje nedostatke u smjeru performansi nadoknađuju bitno duljim radnim vijekom baterije, kvalitetnim touchscreen ekranom i smanjenim dimenzijama i težinom. 
Svi koji traže laptop koji može služiti kao vrhunski tablet, a paralelno i obavljati poslovne zadatke koji zahtijevaju prijenosno računalo, biti će zadovoljni odabirom jednog uređaja iz serije odvojivih laptopa:
Pogledajte cijelu ponudu odvojivih ultrabook laptopa