Zašto prodavati na eKupi? - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Zašto prodavati na eKupi?

Bez obzira jeste li obrt, OPG ili poduzeće koje traži dodatni kanal prodaje, eKupi Internet trgovina je u potpunosti prilagođena vašim potrebama.

Ako se pitate zašto bi uopće prodavali na eKupi odgovor je ukratko: Zbog sigurnosti i opcija plaćanja, organizirane dostave, jednostavne, ali moćne programske podrške i širokog kruga korisnika koji će i dalje rasti. eKupi pruža rješenje po principu „ključ u ruke“.

Jednom kada dogovorimo suradnju, eKupi logistički i operativno organizira i obavlja cijeli proces od narudžbe u našem sustavu, do krajnje dostave korisniku.

Sigurnost i opcije plaćanja

Ako ste prodavali na uobičajenim Internet tržnicama sigurno ste svjesni rizika i problema koji se javljaju tamo. Kupci koji nude nerealne zamjene ili ne preuzmu pošiljke su samo neki od problema sa kojima ste se mogli susresti. Kod eKupi tržnice svi ovi problemi ne mogu se dogoditi jer mi garantiramo sigurnost prodavačima. To postižemo tako da tražimo od vas da pošaljete proizvode tek kad uplate sjednu na naše račune. Na ovaj način se ne može desiti da kupci odbiju pošiljke, a da vi u tom procesu izgubite novac. Budući da eKupi na sebe preuzima naplatu robe od kupca, vi s time nemate problema. eKupi kupcima nudi opcije plaćanja virmanom ili karticama. Ono što je jedinstvena usluga na tržištu i ogromna prednost za vas kao prodavača, ali i za kupce, je opcija plaćanja na rate putem Diners, American Express kartica te MasterCard i Visa kartica Zagrebačke banke. Dakle svi oni kupci koji bi inače bili zainteresirani za vaš proizvod, ali nemaju spremnu gotovinu, mogu na ovaj način ipak napraviti kupovinu. 

Organizirana dostava

Jednom kada kupci kupe neki od vaših proizvoda, eKupi organizira kompletnu dostavu proizvoda. Na vama je da definirate kada se vaši proizvodi mogu preuzeti, a naši će vozači doći u ugovoreno vrijeme, preuzeti proizvode i dostaviti ih kupcu na vrata – potpuna usluga, bez ikakve brige za vas.

Programska podrška

eKupi sustav nudi vam sve potrebne opcije za ulistavanje proizvoda, praćenje transakcija, uređivanje prava pristupa profilima i slično. Sve opcije su intuitivne za korištenje, a cijeli dizajn aplikacije je pregledan. Ukoliko budete imali pitanja, eKupi ima i korisničku službu koja je tu za vas od 8:30-17:00 na kontakt e-mailu marketplace@ekupi.hr.

eKupi trenutno ima više od 280.000 stalnih kupaca. Ulistavanjem proizvoda na našu Internet trgovinu dobivate direktni pristup tim kupcima. Taj broj, naravno, konstantno raste.
Auto gume prodaja