text.skipToContent text.skipToNavigation

Gorenje hladnjak NRK6191TW*r_oštećeno_TPNJID EK000370473

Gorenje hladnjak NRK6191TW*r_oštećeno_TPNJID: EK000370473

Testiran uređaj, oštećena ambalaža ili oštećen uređaj. Detaljan opis pronađite u opisu artikla.

3.999,99 kn
Cijena
2.087,60 kn
Gorenje hladnjak NRK6191TW NAPOMENA: UREĐAJ IMA POGREBAN LIM I BLAGO UDUBLJENJE LIMA NA ISTOM MJESTU PRI DNU ( VIDLJIVO NA SLICI), NEMA ORIGINAL AMBALAŽU...  Saznaj više

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Gorenje hladnjak NRK6191TW

NAPOMENA: UREĐAJ IMA POGREBAN LIM I BLAGO UDUBLJENJE LIMA NA ISTOM MJESTU PRI DNU ( VIDLJIVO NA SLICI), NEMA ORIGINAL AMBALAŽU

Dizajn/Boja: Bijela, Otvaranje vrata Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata, Materijal vrata Metalna vrata

Obujam rashladnog dijela: bruto/neto 231 / 222 l, Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto 98 / 85 l

Karakteristike IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku

AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja

Ladica za povrće s kontrolom vlažnosti MoistControl

SuperCool brzo hlađenje

FastFreeze sklopka za brzo zamrzavanje

Oprema hladnjaka XXL SpaceBox ladica, LED osvjetljenje na stropu, SpaceBox - velika ladica za zamrzavanje (38 l)

Broj staklenih polica: 3, Nosač za boce

Dimenzije aparata (VxŠxD) 185 × 60 × 64 cm

161.jpg
 
153.jpg
 
IonAir tehnologija

U zatvorenoj okolini, kakva je u hladnjaku, hrana je izložena prirodnim procesima starenja. Kako bi održali hranu što duže svježom i zdravom, koristimo IonAir tehnologiju. IonAir tehnologija donosi prirodu u hladnjake konstantnimraspršivanjem negativnih iona u hladnjak. Negativni ioni su prirodni pročiščivaći zraka, zaslužni za osjećaj svježine u šumi, pored vodopada ili nakon kiše. Preuzeti direktno iz prirode, negativni ioni stvaraju najzdraviju okolinu za pohranjivanje namirnica u hladnjaku. IonAir tehnologija uklanja neprijatne mirise i plijesan i osigurava optimalnu razinu vlage. Ovakva prirodna mikroklima značajno produljuje svježinu i život namirnica, a hladnjak postaje savršen okoliš za povrće iz vašeg vrta, sireve, jaja, komad torte ili salatu od rajčice.
 
162.jpg
 
154.jpg
 
AdaptTech
Hladnjak koji prepoznaje vaše navike

Ovaj pametan sustav osmišljen je da održava optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2° kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.
 
146.jpg
 
151.jpg
 
CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage
Svježe kao iz vrta

CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
 
155.jpg
 
SuperCool
Brzo hlađenje nakon tjedne nabavke

Funkcija brzog hlađenja spušta temperaturu u prostoru hladnjaka do 3°C, što je gotovo dvostruko niže od uobičajene temperature. U kombinaciji s velikim obujmom rashladnog dijela, ova temperatura idealna je za brzo hlađenje nakon velike kupovine namirnica. Nakon šest sati funkcija se automatski isključuje, a temperatura u prostoru hladnjaka vraća se na ranije namještenu.
 
152.jpg
 
XXL SpaceBox ladica
Dovoljno prostora za cijelu puricu

Ova ladica zamrzivačkog dijela najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača
 
156.jpg
 
NoFrost Plus tehnologija

Napredni NoFrost sustav koji uklanja led u zamrzivačkom dijelu i vodeći računa o optimalnoj količini vlage sprječava isušivanje namirnica u rashladnom dijelu. „Plus“ je dodatak uobičajenom NoFrost sustavu u obliku kombinacije IonAir i Multiflow 360° tehnologije. Na ovaj način stvorena je savršena mikroklima u hladnjaku, koja je istovremeno optimalno vlažna i svježa, a u cijelom aparatu spriječeno je nakupljanje leda.
 
157.jpg
 
MultiBox
Višenamjenska praktična posudica

Višenamjenska posudica s poklopcem idealna je za pohranjivanje sireva, luka ili neke druge hrane jačeg mirisa. Održava hranu svježom i čuva je od isušivanja, a silikonski poklopac može poslužiti kao posudica za jaja ili za led.
 
158.jpg
 
XtremeFreeze

Ova funkcija prisutna je kod Superior modela ION generation hladnjaka. Omogućava profesionalno, intenzivno i brzo zamrzavanje na čak -30°C kako bi u hrani ostale sačuvane sve hranjive vrijednosti. Ova funkcija automatski se isključuje nakon 24 sata.
 
160.jpg
 
ZeroZone ladica
Svježe kao iz morskih dubina

Održavajući temperaturu oko 0°C, ova ladica idealna je za pohranjivanje svježeg ili mariniranog mesa, ribe ili morskih plodova. Produžuje svježinu osjetljivih namirnica i zadržava 
njihove prirodne sokove i hranjive tvari.
 
159.jpg
 
FastFreeze
Brzo zamrzavanje

FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24°C kako bi se sačuvalo što više hranjivih tvari u namirnicama. Nakon 48 sati funkcija se automatski isključuje, a prostor zamrzivača vraća se na ranije namještenu temperaturu.
§Energetska klasa: A+ §Neto obujam rashladnog dijela: 222 l §Neto obujam zamrzivačkog dijela: 85 l §Buka: 42 dB(A) §Tip uređaja: Kombinirani hladnjak §Postavljanje proizvoda: Samostojeći §Elektronsko upravljanje: LED zaslon. Zvučni signal za predugo otvorena vrata. Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu bijeli signal. §Funkcije: IonAir Ionizator zraka u hladnjaku. AdaptTech Pametni sistem prilagođavanja. Multiflow 360° Multi 3D upuhivanje zraka. NoFrost Plus. SuperCool funkcija hlađenja. FastFreeze brzo zamrzavanje. Štedljivi program EcoMode. §Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h §Oprema: Posudica za jaja/led 1 x 7. SimpleSlide posude u vratima podesive po visini 2. Vrsta osvijetljenja LED. 2 staklene police. Nosač za boce. Polica za boce s fiksnim osiguračem. Broj posudica za sir i maslac MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led. ZeroZone ladica. CrispZone velika ladica za povrće s HumidityControl regulacijom vlažnosti. SpaceBox ladica. XtremeFreeze vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30°C). 3 ladice za brzo zamrzavanje. §Visina: od 146 do 185 cm §Dimenzije(VxŠxD): 185 × 60 × 64 cm §Tip artikla: Hladnjaci §Način hlađenja: No Frost §Visina (cm): 185
Jamstvo 5 god
Način hlađenja No Frost
Tip uređaja Kombinirani hladnjak
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Širina 60 cm
Energetska klasa A+
Visina 185 cm
Tip proizvoda Hladnjaci
Brand Gorenje