text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Smart Trike tricikl Folding 700 J red*RASPRODAJAIDEK000324198

1.699,99  kn
Cijena
1.199,99  kn
Novi Smart Trike tricikl - Smartfold 8u1 inovativan je proizvod koji Vam omogućava sklopivost na manje od 85% od svoje izvorne veličine. NAPOMENA: ARTIKL JE TESTIRAN, ODRADIO JE PROBNU VO...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 25.09.2020

Novi Smart Trike tricikl - Smartfold 8u1 inovativan je proizvod koji Vam omogućava sklopivost na manje od 85% od svoje izvorne veličine.

NAPOMENA: ARTIKL JE TESTIRAN, ODRADIO JE PROBNU VOŽNJU, IMA TRAGOVE KORIŠTENJA PO KOTAČIMA, OTVARANA AMBALAŽA 

 

Zahvaljujući sklopivosti u svega nekoliko sekundi i bez uporabe alata, tricikl je kompaktniji, lako prijenosan, te stane u svaki prtljažnik automobila, kabinski prostor zrakoplova. Zakretno, novo dizajnirano sjedalo omogućuje dvije faze: okrenuto prema roditelju ili prema naprijed. Visoko, podstavljeno sjedalo s podesivim nagibom što omogućuje djetetu spavanje u triciklu u pokretu. Karakteristike : Raste s djetetom: od 6 – 36 mjeseci 8 u 1- 8 različitih načina korištenja Jednostavno sklapanje Touch Steering teleskopska ručka za upravljanje Visoko sjedalo koje se okreće za 180° Naslon sjedala se lako naginje Kočnica na zadnjem kotaču Sklopljen može biti dio ručne prtljage (putovanje avionom) Maksimalna nosivost do 17 kg Veliki krović za zaštitu od sunca Poseban, sklopiv oslonac za noge Torba za potrepštine Torbica na ručki za upravljanje Stupanj 1: Kompaktno sklopljen tricikl, jednostavno se sklapa. Stupanj 2: Sjedalo se okreće za 180° i može se spustitišto omogućuje djetetu da se odmori, a istovremeno može gledati u roditelja tijekom vožnje Stupanj 3-6: Od 9 mjeseci na dalje, dijete može koristiti naslon za noge koji se kasnije može sklopiti ili maknuti. Sjedalo s visokim naslonom i UV krovićem omogućava ugodnu vožnju. Stupanj 7: Od 24. mjeseca sklopivi tricikl postaje tricikl za učenje vožnje. Dijete uči koristiti pedale, dok triciklom još upravlja roditelj. Stupanj 8: Teleskopska ručka se skida, tricikl postaje klasičan tricikl kojim dijete samo upravlja pedalama.