text.skipToContent text.skipToNavigation

KLARFIT traka za trčanje Pacemaker X3 RTID ER000417402

KLARFIT traka za trčanje Pacemaker X3 RTID: ER000417402

Testiran uređaj, oštećena ambalaža ili oštećen uređaj. Detaljan opis pronađite u opisu artikla.

2.999,00 kn
Cijena
2.599,00 kn
NAPOMENA: OTVORENA AMBALAŽA, TRAKA JE BILA SASTAVLJANA Uređaj Klarfit Pacemaker X3 napredne će atlete dovesti do odličnih rezultata trkačkih trenin...  Saznaj više

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

NAPOMENA: OTVORENA AMBALAŽA, TRAKA JE BILA SASTAVLJANA 

Uređaj Klarfit Pacemaker X3 napredne će atlete dovesti do odličnih rezultata trkačkih treninga. S raznim programima treninga, manualnim režimom, ugrađenim pulsmetrom i varijabilnim uglom koračanja osobni uspjesi treninga nadohvat su ruke.

Zahvaljujući 12 različitih programa, možete sastaviti ciljani, orijentirani trening - svejedno je je li vaš cilj poboljšanje kondicije, mršavljenje ili jačanje izdržljivosti.
Na preglednom upravljačkom dijelu ne samo da se brzo mogu namjestiti sve funkcije, nego se na njega mogu i odložiti boce i limenke, kao i MP3 player, mobitel i nakit.
Pregledan LCD zaslon s plavim osvjetljenjem pri svakoj će vas vježbi opskrbiti informacijama važnima za trening kao što su, primjerice, udaljenost, potrošnja kalorija i vrijeme. Puls se mjeri senzorima u ručkama, ostala je dugmad pripremljena za funkcije start i kraj te regulacija brzine.

Uz polagani hod ravnom „cestom" pa sve do uspinjanja na „brdo", moguće je sve, do 12 km/h i varijabilnog ugla koračanja do 7,5 %. Željene je parametre moguće namjestiti individualno ili uz pomoć odgovarajućeg dugmeta brza biranja.
Ploha za trčanje uređaja Pacemaker X3 proizvođača Klarfit velika je i pruža prirodan osjećaj pri trčanju, a pritom štedi vaše zglobove. Protuklizna je površina odgovorna za slabilnost na traci za trčanje i pri punoj brzini.

Traka za trčanje praktična je za pospremanje zahvaljujući mehanizmu s hidrauličnim valjkom koji omogućuje da je se sklopi prema gore, znači, za spremanje uređaja lako ćete naći pogodno mjesto i u manjim prostorijama, a uvijek će biti spreman za uporabu. Zbog kotačića je uređaj lako premjestiti. Gumeni podlošci na donjoj strani osjetljive površine štite od oštećenja.

Jamstvo 3 god
Tip proizvoda Trake za trčanje
Brand Klarfit
Težina sprave 28 kg