text.skipToContent text.skipToNavigation

Continental 315/40R21 SportContact 6 115Y XL MO1, Pot: C, Pri: A, Buka: 73 dBID EK000432814

Continental 315/40R21 SportContact 6 115Y XL MO1, Pot: C, Pri: A, Buka: 73 dBID: EK000432814

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
362,52 €

2.731,41 kn

SportContact 6 je super sportska guma u segmentu guma visokih performansi, koja jasno pruža bolje upravljanje, precizniju promjenu smjera te je prikladna za visoke brzine prethodnog modela. ...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 13.02.2023

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

SportContact 6 je super sportska guma u segmentu guma visokih performansi, koja jasno pruža bolje upravljanje, precizniju promjenu smjera te je prikladna za visoke brzine prethodnog modela. Kako bi se sva ta poboljšanja dovela na cestu, uz uzlet performansi sve do 14% u nekim slučajevima, tehničari u Hanoveru su “ponovo izumili” gazne površine, njezinu konstrukciju i njezinu strukturu.

Sastojak za snažno prianjanje, “Black Chili”, osigurava optimalnu interakciju sa cestom. Kako bi se još više podigle performanse nove gume SportContact 6, kemičari u Continentalu, stručnjaci za gume, dodatno su razvili sastav gaznog sloja pod nazivom “Black Chili”. Kod nove gume SportContact 6 dva čimbenika omogućavaju optimalnu adheziju, čak i kad se vozi do njenih krajnjih granica: gumeni sastojak je dizajniran tako da se isprepliće s neravninama cesta. Istovremeno privremene veze atoma između smjese gume i površine cesta omogućuju visoki stupanj prianjanja, djelujući pritom poput malih usisnih jastučića nanoskopske veličine. Oba ta faktora dovode do najveće moguće adhezije u svim smjerovima – za vrijeme kočenja, skretanja i ubrzavanja, te na mokroj i na suhoj cesti.
Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje
Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.

Brand Continental
Jamstvo 1 god
Promjer 21
Visina 40
Širina 315
Sezona Ljetna
Maksimalna brzina Y(300)
Nosivost 115
Vrsta vozila Osobno vozilo