text.skipToContent text.skipToNavigation

Fulda 165/70R13 EcoControl 79T, Pot:E, Pri:C, Buka: 67dBIDEK000269802

Cijena
316,35 kn
Fulda Ecocontrol omogućuje štednju goriva i smanjenje njihove emisije ugljika. S gumom ćete postići kraći put kočenja na suhim i mokrim cestama, zadržavajući kontrolu nad vozilom i uživanje ...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 11.08.2021

Fulda Ecocontrol omogućuje štednju goriva i smanjenje njihove emisije ugljika. S gumom ćete postići kraći put kočenja na suhim i mokrim cestama, zadržavajući kontrolu nad vozilom i uživanje u vožnji... Savršen odnos učinkovitosti, potrošnje goriva i kilometraže. Gume EcoControl daju vam visokoučinkovitu vodljivost i kilometražu – uz povoljnu cijenu. Guma koja štedi gorivo ima vrhunska svojstva kočenja na mokrim i suhim cestama.

Prednosti:
• Kraće kočenje na suhom
• Kraće kočenje na mokroj podlozi
• Manja potrošnja goriva
• Velik broj prijeđenih kilometara
• Vrhunske performanse uz sigurno rukovanje, luksuzna udobnost

Kraće kočenje na suhom Uživajte u pouzdanom nadzoru kada je to najpotrebnije. EcoControl povećava kontakt s cestom pod utjecajem kočionih sila, uz kočenje na suhom. Manja potrošnja goriva. Niži troškovi za gorivo i smanjena emisija CO2 . Uz konstrukciju visoke učinkovitosti i dizajn EcoTread, gumi EcoControl potrebno je manje energije za okretanje.

Velik broj prijeđenih kilometara. Iskoristite dugotrajnu učinkovitost. Smjese otporne na trošenje i harmonizirana distribucija na više bridova osiguravaju sporo i ujednačeno trošenje, čime svojim novcem možete prijeći više kilometara. Putujte smireno. EcoControl idealne su i uvijek pouzdane gume za visokoučinkovita vozila.


Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje
Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.

Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 79
Maksimalna brzina T(190)
Sezona Ljetna
Širina 165
Visina 70
Promjer 13
Jamstvo 1 god
Brand Fulda