text.skipToContent text.skipToNavigation

Hankook 205/55R16 K125 Ventus Prime 3 91H,Pot: C,Pri: A,Buka: 71 dBIDEK000261895

Cijena
438,50 kn
Hankook je stvorio gumu s savršenom ravnotežom između performansi i sigurnosti. Sve su naznake da su uspjeli. Hankook Ventus Prime 3 je guma koja je kočioni put u mokrom skraćena do 8...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Hankook je stvorio gumu s savršenom ravnotežom između performansi i sigurnosti. Sve su naznake da su uspjeli. Hankook Ventus Prime 3 je guma koja je kočioni put u mokrom skraćena do 8% u odnosu na prethodni model. To je prije svega postignuto s 4 široka obodna utora za optimizirane performanse na mokroj podlozi. Ovi utori su različite dubine i to povećava krutost gume i poboljšava performanse na mokrim cestama. Ovaj dizajn također smanjuje rizike od akvaplaninga.

Uz Hankook Ventus Prime 3 K125 korejski je proizvođač odlučio povećati krutost jastučića i kontakt guma s cestom. To znači da guma ima odličnu stabilnost i kratak put kočenja na suhim cestama. Karakteristična značajka Hankook Ventus Prime 3 K125 je njegov optimizirani profil. To omogućuje gumi da postigne visoke performanse tijekom dinamične vožnje. Važni elementi ovog modela guma su zatvoreno vanjsko rebro ili gazni sloj.
Ovi elementi kombiniraju se kako bi osigurali izvrsnu stabilnost, osobito pri velikim brzinama. Osim toga, dizajn gaznoga sloja rebra osigurava bolju upravljivost i smanjuje otpor kotrljanja.


- Vrhunske performanse pri upravljanju na suhim i mokrim podlogama

- Smanjen otpor kotrljanja

- Stabilan i ugodan pri velikim brzinama

Hankook Ventus Prime 3 K125 je vrhunska automobilska guma, najnoviji član renomiranog Ventus asortimana.

Četiri obodna utora upotrijebljena su u dezenu gazećeg sloja gume - radi brzog uklanjanja površinske vode sa staze gume - čime se smanjuje rizik od akvaplaninga u automobilu.

Ventus Prime 3 razvijen je s asimetričnim dezenom gume kako bi se povećala količina kontakta između gume i ceste za 10%.

Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje

Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.

Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 91
Maksimalna brzina H(210)
Sezona Ljetna
Širina 205
Visina 55
Promjer 16
Jamstvo 1 god
Brand Hankook