text.skipToContent text.skipToNavigation

Kelly 205/60R16 92H HP TL, Pot: C, Pri: C, Buka: 71 dBIDEK000372805

Cijena
369,64 kn
Kelly HP su ljetne gume ekonomske klase dizajnirane za upotrebu u širokom rasponu osobnih automobila, od gradskih do automobila povećane snage motora. Suradnja s koncernom Goodyear, jednim o...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 20.05.2021

Kelly HP su ljetne gume ekonomske klase dizajnirane za upotrebu u širokom rasponu osobnih automobila, od gradskih do automobila povećane snage motora. Suradnja s koncernom Goodyear, jednim od najvećih svjetskih proizvođača guma, omogućila je korištenje preko 100 godina iskustva za postizanje još boljih performansi i veće učinkovitosti vožnje.
Guma ima usmjereni gazni sloj sa širim zonama ramena, koji osiguravaju veću stabilnost staze u zavoju, također pri većim brzinama. Središnja rebra poboljšava uglađenost putovanja i povećava preciznost upravljanja tijekom naglih manevriranja.

Tri obodna kanala s brojnim poprečnim žljebovima odgovorni su za sigurnost vozila na mokrim površinama. Sustav žlijeba učinkovito odvodi višak vode s prednje strane gume, povećavajući njezino prianjanje i smanjujući rizik od akvaplaninga. Optimizirani uzorak gaznoga sloja smanjuje put kočenja i na suhim i na mokrim površinama.

Suvremeni raspored blokova profila i precizna fleksibilnost gume poboljšavaju udobnost putovanja zahvaljujući nižoj buci koju emitira guma i boljem prigušivanju vibracija uzrokovanih nepravilnostima na cesti.
Kelly HP znači povećanu izdržljivost, sigurnost, višu razinu udobnosti putovanja i izvrsnu vrijednost za novac, zbog čega će ova guma ispuniti očekivanja većine vozača.
Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje
Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.
Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 92
Maksimalna brzina H(210)
Sezona Ljetna
Širina 205
Visina 60
Promjer 16
Jamstvo 1 god
Brand Kelly