text.skipToContent text.skipToNavigation
Michelin 215/55R16 93H Alpin 6 TL, Pot: C, Pri: B, Buka: 69 dBIDEK000230302

Cijena
1.018,65  kn
Michelin Alpin 6 je zimska guma najnovije generacije Michelina u zimskom segmentu koja nasljeđuje prijašnji odlikovani model. Alpin 6 pruža odlično prijanjanje u suhim, te mokrim i snježnim ...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 03.11.2020

Michelin Alpin 6 je zimska guma najnovije generacije Michelina u zimskom segmentu koja nasljeđuje prijašnji odlikovani model. Alpin 6 pruža odlično prijanjanje u suhim, te mokrim i snježnim uvjetima. Pripremljena za najteže uvjete, ovaj model odlikuje sa pojačanim utorima te veći broj razmaka između utora koji poboljšavaju trakciju na snijegu. Također ova zimska guma ima odličnu otpornost na akvaplaning radi bolje orijentacije bočnih utora te poboljšane preciznosti upravljanja.


Alpin 6 osigurava bolje prijanjanje na mokrim i snježnim površinama a s druge strane drži jako veliku razinu energetske učinkovitosti.
Optimiziranje performansi gume na niskim temperaturama napravljeno je zahvaljujući novitetima u tehnologiji kod razvijanja novog sastava za smjesu gume.


Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje
Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.
Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 93
Maksimalna brzina H(210)
Sezona Zimska
Širina 215
Visina 55
Promjer 16
Jamstvo 1 god
Brand Michelin