text.skipToContent text.skipToNavigation

Nexen 215/60R16 N'Blue HD Plus 99H XL,Pot: C,Pri: B,Buka: 69 dBIDEK000262744

Cijena
558,46 kn
Nexen N'Blue HD Plus je poboljšana verzija Nexen N'Blue HD, koja je vrlo popularna među vozačima. U usporedbi s prethodnim modelom, Nexen N'Blue HD Plus poboljšao je vozne parametre i učink...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Nexen N'Blue HD Plus je poboljšana verzija Nexen N'Blue HD, koja je vrlo popularna među vozačima. U usporedbi s prethodnim modelom, Nexen N'Blue HD Plus poboljšao je vozne parametre i učinkovitost.

Nexen N'Blue HD Plus najviše znači vrhunska vučna svojstva, izvrsne performanse na mokrim cestama i mnogo niži otpor kotrljanja. Prva značajka je rezultat, između ostalog, 3 neovisna rebra gaznoga sloja duž cijele površine gume. Upravo ta rebra imaju neprocjenjivu ulogu u stabilnosti gume (također pri velikim brzinama).
Gornju vuču na mokroj površini podupiru zarezi (utori) koji postoje po cijeloj površini. Oni učinkovito ispuštaju vodu s površine gume. Međutim, performanse na mokroj površini ne bi bile tako dobre da nisu za široke obodne utore.

Nexen N'Blue HD Plus odlikuje se izvrsnim prianjanjem na zavojima.
To dolazi od masivnih stranica guma koje jamče preciznost i prianjanje tijekom okretanja.

Nexen je korejski proizvođač ekonomičnih guma.
Tvrtka je prisutna u industriji više od 60 godina.
Doslovno, robna marka znači "sljedeća generacija". Na taj način proizvođač je želio naglasiti svoj cilj: proizvoditi gume koje su napredne, ali još uvijek pristupačne.
Nexen je prisutan u mnogim područjima motornih sportova.Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje

Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.
Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 99
Maksimalna brzina H(210)
Sezona Ljetna
Širina 215
Visina 60
Promjer 16
Jamstvo 1 god
Brand Nexen