text.skipToContent text.skipToNavigation

Torque 235/55R17 103H TQ022 XL TL, Pot: E, Pri: E, Buka: 72 dBIDEK000331305

Cijena
409,73 kn
Torque je Britanski brand guma i jedan je od najpovoljnijih brandova guma koji nudi širok raspon ljetnih, sezonskih i zimskih modela za automobile, teret i 4x4. Predanost razvoju i proizvodn...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Torque je Britanski brand guma i jedan je od najpovoljnijih brandova guma koji nudi širok raspon ljetnih, sezonskih i zimskih modela za automobile, teret i 4x4. Predanost razvoju i proizvodnji pouzdanih i sigurnih guma doprinijela je povećanju ugleda branda na globalnom tržištu. Trenutno, TORQUE je prisutan u više od 40 zemalja širom svijeta, a ne na bilo kojem kontinentu.
Marka Torque predstavlja kvalitetu, pouzdanost i pravu vrijednost za novac.

TORQUE gume se proizvode u najsuvremenijem proizvodnom pogonu, koristeći najnovije tehnologije montaže guma. Inovativni, vrhunski dizajn i testiranje proizvoda, zajedno s preciznim sustavima kontrole kvalitete, osiguravaju da proizvod kontinuirano odgovara svim aktualnim europskim propisima.

Asortiman guma TORQUE TQ-022 opremljen je asimetričnim profilom i razvijen je za kompaktna i limuzinska vozala kojima je potrebna vrhunska izvedba u bilo koje doba zime u zamjenu za pristupačnu cijenu. Optimizirani profil, gumena smjesa i silicijska smjesa u pokretnoj traci i ojačanom kućištu ovog zimskog modela pružaju nizak otpor kotrljanja, precizno upravljanje, izvrsno upravljanje i poboljšane performanse kočenja na suhim i mokrim cestama, pružajući udaljenost kratko kočenje na snijegu. Profil je lijevan u asimetričnoj izvedbi s čvrstim vanjskim ramenima i krutim blokovima kako bi se poboljšala sigurnost u zakrivljenim i rebrastim utorima iznutra kako bi se povećala stabilnost pri velikim brzinama.

TORQUE - inženjer u Velikoj Britaniji.

Trostrane kružne rupe učinkovito prenose vodu izvan gazećeg sloja kako bi se smanjilo akvaplaning i povećala trakcija tijekom kiše. Unutarnja konstrukcija sadrži dvostruko ojačane čelične pojaseve s spiralnim najlonom za povećanje stabilnosti gaznoga sloja i velike brzine. Povećana gustoća lamela na površini gaznoga sloja donosi dodatnu vuču na skliskim cestama. Odabirom raspona guma za zimsku sezonu uživat ćete u maksimalnim performansama u zamjenu za nisku cijenu.

Značajke i prednosti:
• Vanjski uzdužni blok rebra i unutarnji bočni prorezi
• Tri uzdužna utora poboljšavaju izbacivanje vode i bljuzgavice
• Prolazni blok lamele
• Poboljšane karakteristike prianjanja, minimalizira putanje kočenja i ubrzanja i povećava karakteristike vuče
• Pruža izvrsno prianjanje, smanjuje trenje i smanjuje otpor kotrljanja
• Vrhunski komfor i tiha vožnja


Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje

Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.

Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 103
Maksimalna brzina H(210)
Sezona Zimska
Širina 235
Visina 55
Promjer 17
Jamstvo 1 god
Brand Torque