text.skipToContent text.skipToNavigation

Uniroyal 165/70R13 79T MS plus 77 M+S ,Pot: E,Pri: C,Buka: 71 dBIDEK000275651

Cijena
196,18 kn
Uniroyal MS PLUS 77 zimske su gume visoke kvalitete s poboljšanim prianjanjem, kratkim putem kočenja i atraktivnim dizajnom.Ovaj model poseban je naglasak stavio na sprječavanja akvaplaning...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uniroyal MS PLUS 77 zimske su gume visoke kvalitete s poboljšanim prianjanjem, kratkim putem kočenja i atraktivnim dizajnom.Ovaj model poseban je naglasak stavio na sprječavanja akvaplaninga. Visok postotak praznina i širom otvoreni kanali pospješuju odvod vode i na taj način vožnju čini sigurnijom u mokrim uvjetima. Veliki blokovi smješteni na vanjskim rubovima sprečavaju deformaciju gume pri ulascima u zahtjevnije zavoje. Velika gustoća središnjih utora brine se za dobro prianjanje i vuču po snijegu. Radi se o sigurnoj i za vožnju ugodnoj gumi.


Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje

Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.
Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 79
Maksimalna brzina T(190)
Sezona Zimska
Širina 165
Visina 70
Promjer 13
Jamstvo 1 god
Brand Uniroyal