text.skipToContent text.skipToNavigation

Continental 100/90 - 19 57H CONTI TRAIL ATTACK 3 F TLID EK000529325

Continental 100/90 - 19 57H CONTI TRAIL ATTACK 3 F TLID: EK000529325

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
172,80 €

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma: Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 02.08.2024

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje

Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu.

KOJE GUME IZABRATI?
Upamtite! Iznimno je važno odabrati gumu za SEBE, a ne za motor!
skuteri
moto gume
brandovi guma za motor
Pitanje koje trebate sebi postaviti je:
- Koje gume kupiti za moj stil vožnje i uvjete u kojima koristim svoj motocikl?

CESTOVNE GUME!!
Racing Street
Ova vrsta guma direktno je proizašla iz trkaćih guma uz manje preinake. Konstrukcija karkase te njen profil je ostao neizmijenjen, dok je sama smjesa više prilagođena cestovnoj upotrebi. Namijenjene su upotrebi na cesti, uz povremene izlete na stazu. Znači namijenjena je onim vozačima koji se voze brzo i po cesti i na stazi, a ne žele trošiti ni vrijeme ni novac za izmijene guma.
Imaju perfektne performanse po suhom vremenu, dosta loše na mokrom. Zahtijevaju dobro zagrijavanje kod upotrebe na cesti. Prelaze između 2 do 3 tisuće kilometara, i spadaju u viši cijenovni razred.

HyperSport
Ove gume predstavljaju vrh ponude sportskih guma namijenjenih upotrebi isključivo na cesti. U pravilu, Hypersport i Sport su jedna te ista kategorija, s tim da je postalo uvriježeno da u ovoj kategoriji svaki proizvođač ima jedan skuplji, premium model, te jedan povoljniji model.Da bi se napravila u tom dijelu određena razlika, premium model se svrstava u Hypersport kategoriju, a obični u Sport.
Namijenjene su onim vozačima koji žele na cesti uživati u maksimalnim performansama po suhome. Jedino su im važne performanse na suhoj cesti, a performanse na mokrom, trajanje i cijena su im manje bitne.
Odlikuje ih vrhunski grip na suhom, profil je i dalje oštar ali ne ekstremno, relativno dobre performanse na mokrom, dosta visoka cijena. Prelaze između 3 i 5 tisuća kilometara. Period zagrijavanja je relativno brz, ali im ipak treba otvorena cesta da bi se kvalitetno zagrijale. Nisu za prosječnog vozača, više za one koji se voze doista brzo.

Sport
Gume u ovoj klasi su najrasprostranjenije i koristi ih najveći broj vozača. Radi se o gumama koje su namijenjene vozačima koji traže od gume sportske performanse, uz uvjet da su ipak primjerene i za svakodnevnu upotrebu u različitim uvjetima. Odlikuju ih odlične performanse na suhom, dobre na mokrom. Relativno su udobne, profil je blago špicast, dosta se brzo zagriju, a prelaze od 6 do 10 000 tisuća kilometara.

Sport Touring
Sport Touring gume su konstruirane na način da zadovolje što je moguće širi spektar upotrebe. Imaju konstantne performanse u svim uvjetima, namijenjene su normalnoj vožnji, iako dozvoljavaju i povremene izlete u sportske vode, pod uvjetom da se ne pretjeruje. Cijenovno su u sredini, imaju konstantne performanse u svim uvjetima, pogotovo na mokrom. Odlike su im obli profil, udobnost, kratak rok zagrijavanja. Karakterizira ih mogućnost prelaženja velikog broja kilometara. U nekim slučajevima te brojke dosežu i do dvadeset tisuća kilometara.
Brand Continental
Jamstvo 1 god
Promjer 19
Visina 90
širina 100
Zadnja Ne
Prednja Da
Maksimalna brzina H(210)
Vrsta vozila Moto
Nosivost 57
Namjena Cross
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!