text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Kaciga Caberg Drift Shadow gun metal crveno XLIDEK000306595
Cijena
1.999,00  kn
ErpID5528002391045303 Kaciga Drift proizvođača CABERG, izrađena od trokompozitnih vlakana (fiber, kevlar Ii karbon) razvijena za najzahtjevnije touring motoriste. Ona dolazi u dvije veličine šk...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 12.06.2020

ErpID5528002391045303
Kaciga Drift proizvođača CABERG, izrađena od trokompozitnih vlakana (fiber, kevlar Ii karbon) razvijena za najzahtjevnije touring motoriste. Ona dolazi u dvije veličine školjke. Opremljena je sustavom dvostrukog vizira (Double Visor Tech), koji zahvaljujući integriranom sunčanom viziru, koji je vrlo jednostavan za korištenje, omogućuje vozaču da se uvijek vozi sa savršenim svjetlom i omogućuje mu maksimalnu sigurnost.
Oba vizira su anti-scratch , dok vanjski ima i Pinlock foliju koja se dodatno stavlja s unutarnje strane vizira protiv zamagljivanja.Vizir ima kopču s kojom se zaključava i pomični mehanizam s kojim se vizir može pomaknuti i zaključati 5 mm prema naprijed zbog slobodnog strujanja zraka tijekom vožnje. Ventilacija je napravljena s tri široka otvora za zrak koji se mogu lako regulirati i sa rukavicama. Donji otvor na bradi tjera zrak izravno na unutarnju stranu vizira kako bi se izbjeglo zamagljivanje. Ventilacija na vrhu dovodi svježi zrak u kacigu kroz brojne zračne utore, dok stražnji otvori odvode topli i ustajali zrak van. Unutrašnjost je skidajuća i periva. Wind stoper na bradi se može skidati.

Vezica dupli prstenovi. Veličine: S 55/56, L 59/60, XL 61/62, XXL 63/64
Caberg je talijanska tvrtka,sa sjedištem u Bergamu, osnovana 1974 godine. Izazov u procesu proizvodnje kaciga im je strast za inovacije i osobita pozornost na sigurnost vozača.

Namjena:gradska,putna, Vezica:dupli prstenovi, Boja:gun metal crvena, Školjka:trokompozitna(fiberglas,kevlar,karbon) 2 veličine, Težina:1390 gr, Vizir:prozirni protiv grebanja + pinlock folija,unutarnji tamni, Unutrašnjost :skidajuća i periva, Ostalo:žljebasta guma za odvod kiše,skidajući wind stop za bradu ,sistem zaključavanja vizira, Prozračivanje:unutarnji sistem prozračivanja
Veličina XL
Tip proizvoda Integralna kaciga