text.skipToContent text.skipToNavigation

WALDBECK Power Tree, vrtna utičnica, 4-ki razdjelnik, 5 m, debloIDEK000379249

Cijena
359,00 kn
POWER TREE VRTNA UTIČNICA Također ste umorni od neprestanog korištenja produžnog kabela u vrtu za košenje trave, za električni roštilj ili za osvjetljenje večernje zabave? Sa vrtnom utični...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

POWER TREE VRTNA UTIČNICA

Također ste umorni od neprestanog korištenja produžnog kabela u vrtu za košenje trave, za električni roštilj ili za osvjetljenje večernje zabave? Sa vrtnom utičnicom Waldbeck Power Tree je s time moguće završiti. Iza lijepog, svjetlosivog kamena od umjetnog kamena se sakrivaju četiri utičnice sa zaštitnim kontaktom (IP44), koje će završiti smetano skrivanje kablova. Utičnica u kamenu je otporna na prskajuću vodu i zimu i pogodna je za trajnu instalaciju u vrtu kao izvor energije za rane električne uređaje. S ukupnom snagom do čak 3680 W je razdjelnik za današnje opremljavanje strujom za kosilicu, pilu i vrtni radio.

Utičnice su smještene iza magnetskih sklopivih vrata uređaja Power Tree, koje ostaju sigurno zatvorene zahvaljujući magnetskom zatvaraču. Četiri izreza na donjoj strani sklopivih vrata osiguravaju prijelaz kablova Vaših uređaja. Kako netko tijekom Vašeg odsustva ne bi koristio Vaš izvor energije, može se kabal dekorativne energije i zalihama energije bez problema izvući.

Uređaj Power Tree nije samo koristan, ali je i ukrasom za vrt. Od materijala umjetnog kamena je modeliran smeđi panj, koji se spaja s ukrašavanjem travnika.

Najbolji:
4-ki razdjelnik utičnice sa zaštitnim kontaktom
Otporan na prskajuću vodu i zimu po IP44 (16 A/250 V~)
Lijep umjetan panj od umjetnog kamena

Detalji o proizvodu:
Sklopiva vrata s magnetskim zatvaračem i četiri prijelaza za kablove
Duljina kabla 5 m (H07RN-F3G1 5 qmm)
Pogodan za trajnu instalaciju kao stanica energije za vanjski prostor
Ukupna snaga 3680 W
Napajanje: 220-240 V/50-60 Hz

Sadržaj pošiljke:
1 x uređaj
Priručnik

Dimenzije:
Dimenzije: oko 25 x 23 x 25 cm (ŠxVxD)
Težina: oko 3,5 kg