text.skipToContent text.skipToNavigation
BOSCH Professional akumulatorski izvijač GSR 120-LI (2x1,5 Ah, kovčeg)IDEK000160250

Prilikom plaćanja PBZ Card Visa Premium karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu.

1.029,00  kn
Cijena
759,00  kn
Akumulatorska bušilica-izvijač GSR 120-LI u usporedbi s prethodnikom (GSR 1080–2 LI) ima za 20% veći postepeno postignuti zakretni moment, što rezultira visokom učinkovitošću kod obavljanja različi...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 07.04.2020

Akumulatorska bušilica-izvijač GSR 120-LI u usporedbi s prethodnikom (GSR 1080–2 LI) ima za 20% veći postepeno postignuti zakretni moment, što rezultira visokom učinkovitošću kod obavljanja različitih radova.
GSR 120-LI ima robusno kućište i ugrađen ECP (Electronic Cell Protection) ECP štiti ćelije od preopterećenja, pregrijavanja i dubinskog pražnjenja, da bi se produžio vijek trajanja akumulatora.
Dvostupanjski mjenjač brine za učinkovito bušenje, dobro postavljenim zakretnim momentom brzo će prodirati kroz različite vrste materijala.
Kompaktno kućište s duljinom od samo 182 mm omogućava rad na teško dostupnim mjestima.
GSR 120-LI ima mekanu ručku za bolju sigurnost i udobnost u radu.
Za dobru vidljivost na tamnijim radnim površinama brine LED svjetiljka koja je ugrađena ispod glave bušilice.
Opseg isporuke:
- 2× 1,5 Ah baterija
- AL 1215 CV punjač
- Kovčeg

Produljite jamstvo za profesionalne Bosch električne alate!Za sve profesionalne plave električne i mjerne alate dobivate tri godine jamstva - i to besplatno! Da bi ostvarili jamstvo od 3 godine registrirajte svoj alat u roku 4 tjedna od kupovine. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Isključeni su visokofrekventni alati, industrijski akumulatorski izvijači i pneumatski alati, pribor isporučen zajedno s uređajima, kao i akumulatori i punjači.