text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL set dupli brzi punjač i 2x3.0 Ah Power X-Change baterijaID EK000231643

EINHELL set dupli brzi punjač i 2x3.0 Ah Power X-Change baterijaID: EK000231643

Cijena
1.599,00 kn
Kataloški broj: 4512083 Einhell set duplog brzog punjača i 2 PXC baterije 3.0Ah namjenjen je za upotrebu s kompletnom, univerzalnom i fleksibilnom Power X-Change obitelji alata i uređaja u radi...  Saznaj više

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 4512083
Einhell set duplog brzog punjača i 2 PXC baterije 3.0Ah namjenjen je za upotrebu s kompletnom, univerzalnom i fleksibilnom Power X-Change obitelji alata i uređaja u radionici i u vrtu. Maksimalna sigurnost osigurana je pomoću proaktivne baterije i inteligentnog sistema upravljanja punjenjem. Svi parametri konstantno se nadziru od strane visokokvalitetnih komponenti, a visokokvalitetne Li-Ion ćelije otporne su na samopražnjenje. Zaštita od udaraca i odličan prihvat osigurani su pomoću kućišta s gumiranim elementima + uvučena tipka za odvajanje baterije. Pomoću funkcije paralelnog punjenja 2 baterije od 18 V 3.0 Ah u vrlo kratkom vremenu spremne su za rad. Krugovi punjenja podešeni su prema situaciji, tako da sama baterija ima dulji životni vijek. Informacija o stanju napunjenosti baterije dobiva se preko 3-stupanjskog LED indikatora + detaljni prikaz statusa punjenja.

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.
Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača.
Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Akcija einhellkarneval
Tip proizvoda Akumulatori i punjači
Jamstvo 2 god
Brand Einhell
Napon akumulatora 18 V
Kapacitet (Ah) 3 Ah